Omul saptamanii:
Data 27/01/2008 00:22  Autor Misu  Accesari 780  Limba Global
OMUL SĂPTĂMÂNII: Elena Băsescu: „Ceea ce fac acum este pentru partid

Elena Băsescu, fiica preşedintelui României, s-a despărţit de Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD. Ea a decis să-şi ia în serios cariera politică şi a anunţat că va candida pentru poziţia de secretar-general al organizaţiei de tineret PD-L.

EVZ: Care a fost motivul pentru care te-ai despărţit de Andrei Hrebenciuc? 
Elena Băsescu: Nu o să spun niciodată. Este mult prea personal. 

De ce candidezi la funcţia de secretar-general al organizaţiei de tineret PD-L? 
Este o funcţie pe care mi-o doresc de foarte mult şi am considerat că mi se potriveşte foarte bine. Am convingerea că împreună cu colegii din viitoarea conducere a partidului avem datoria să întărim şi să popularizăm organizaţia. Suntem cel mai mare partid de pe scena politică şi avem datoria să avem cea mai puternică organizaţie de tineret. Unul dintre obiectivele noastre este faptul că dorim să facem demersuri pentru afilierea organizaţiei noastre, OTPD-L, la organizaţia de tineret PPE (Partidul Popular European). 

De curând, ne declarai că îţi doreşti un loc în Camera Deputaţilor. Cum rămâne cu acest obiectiv? 

Funcţia de secretar-general la tineret va ajuta organizaţia să aibă o vizibilitate mai mare. Prin această funcţie voi avea contact direct cu organizaţiile din ţară. Puterea unui partid stă în puterea organizaţiilor sale judeţene. Ceea ce fac acum este pentru partid, iar aspiraţiile personale le las pentru toamnă. 


Sursa:EVZ
Nu este nici un comentariu.