McKain nu mai vrea la Timisoara
Data 27/12/2007 17:50  Autor Admin  Accesari 937  Limba Global
Mckain lasa Timisoara pentru Craiova?!

În urmă cu şase luni, Jon McKain a fost la un pas de Dinamo şi, apoi, de Steaua. Australianul din apărarea Politehnicii Timişoara a rămas însă pe Bega, în ciuda ofertelor venite din Bundesliga, multe dintre ele mai mult sau mai puţin inventate. Fundaşul de la Antipozi ar putea părăsi însă Banatul în iarna acestui an.

Dar nu în favoarea Borussiei Dortmund sau a lui Werder Bremen, ci în cea a Universităţii Craiova. Vă vine să credeţi sau nu, în spatele acestei eventuale mutări surprinzătoare stă nimeni alta decât nevasta fotbalistului, Marie McKain. „Soţia lui Jon e prietenă foarte bună cu nevestele lui Rose şi Baird, de la Craiova, şi i-a pus în vedere să se transfere acolo, ca să o facă fericită. Eu nu îl mai reprezint, dacă se transferă la Craiova şi o rog pe doamna Mckain să se ocupe singură de toate detaliile contractului. Nu am oferte din Germania pentru el, am din altă parte, dar el nici nu vrea să audă. Domnul Iancu a încercat de cel puţin trei ori să negocieze cu el, a spus că îi măreşte contractul, aproape dublu, însă nu îi poate oferi un contract de milioane de euro”, a declarat impresarul australianului, Marcel Popescu, pentru cotidianul Cancan.

Ajuns pe Bega via Progresul Bucureşti – fostul FC Naţional -, Jonathan McKain – 25 de ani - mai are contract cu Poli până în luna iunie a anului viitor.

Sursa: Antena3 Sport   
Nu este nici un comentariu.