Deutsche Welle: Din interese de partid, romanii si bulgarii sunt banuiti de intentii frauduloase
Data 07/01/2014 20:30  Autor Admin  Accesari 1586  Limba Global
Deutsche Welle: Din interese de partid, romanii si bulgarii sunt banuiti de intentii frauduloasePresedinta grupului ecologist din Parlamentul European, Rebecca Harms subliniaza importanta liberei circulatii a fortei de munca pentru Europa si critica dur campania declansata de crestin-socialii bavarezi (CSU).

"Dreptul de care dispun toti cetatenii UE, anume de a lucra oriunde doresc in spatiul comunitar este un principiu de baza european", atrage atentia, in debutul dialogului la Deutsche Welle, Rebecca Harms. Astfel cetatenii din tarile mai sarace ale UE au posibilitatea de a-si inbunatati nivelul de trai.

Totodata, europarlamentara ecologista avertizeaza fata de impresia pe care o creeaza crestin-socialii bavarezi referitor la cetatenii romani si bulgari. "Fortand dezbaterea pe aceasta tema din ratiuni de politica de partid, exagerand problemele pe care libera circulatie a fortei de munca le-ar putea genera, se ignora un amanunt pe care il atesta experienta anilor trecuti, acela ca dreptul UE in cauza aduce beneficii intregii Uniuni".

Sursa: Ziare.com
Nu este nici un comentariu.