Se apropie momentul cel mare!
Data 15/11/2013 15:40  Autor Admin  Accesari 2038  Limba Global
Astăzi este meciul cel mare, iar Piţurcă spune că este pregătit pentru un meci dur. Selecţionerul a declarat însă că, indiferent ce se va întâmpla, nimeni nu le va lua capul jucătorilor. 

Piţurcă încearcă astfel să ia din presiunea care apasă pe jucători.
Doi dintre oamenii pe care s-ar putea clădi viitorul naţionalei, Maxim şi Keşeru spun că sunt pregătiţi pentru meciul din Grecia: "Se apropie momentul cel mare"
Keşeru: "Suntem pregătiţi" "Simţim că se apropie momentul cel mare şi suntem pregătiţi", a spus Claudiu Keşeru.
După un sezon excelent în Bundesliga, Maxim este gata să devină unul dintre liderii actualei naţionale: "Suntem concentraţi" "Suntem concentraţi. Ştim ce meciuri ne aşteaptă şi ne dorim să ne calificăm la CM", a declarat şi Alexandru Maxim.
Raţ recunoaşte că simte presiunea meciului, dar spune că are 'temele' la zi "Ceea ce n-am reuşit până în acest moment e să ajung la un Campionat Mondial. Performanţele de club sunt una, ce se întâmplă la echipa naţională este cu totul altceva.
Ştim foarte multe despre echipa Greciei, este o formaţie echilibrată, primeşte puţine goluri şi câştigă la un scor minim. Nu joacă spectaculos, ci eficient. Salpigidis va fi adversarul meu direct, l-am analizat atent şi vom vedea ce va fi.
Rezultatul final va fi cel care va rămâne, nu statisticile sau părerile suporterilor. Există presiune", a declarat Răzvan Raţ în cadrul unei conferinţe de presă. 

Sursa: Deea Mazilu – Romedia.gr 

Nu este nici un comentariu.