Detalii despre munca în Italia
Data 06/11/2013 13:25  Autor Admin  Accesari 2056  Limba Global
Muncitorii români din regiunile Piemonte, Liguria şi Valle d'Aosta care au sosit la muncă în Italia cu sprijinul unei companii de intermediere a forţei de muncă din România şi care consideră că respectiva companie le-a încălcat drepturile de lucrător, sunt invitaţi..

să depună la Consulatul General al României din Torino o declaraţie pe proprie răspundere cu privire la modul în care a avut loc intermedierea contractului de muncă scrie Primăria din Torino preluată de Romanian Global News.

 

Pe portalul misiunii diplomatice din Torino, în partea de jos a primei pagini, a fost publicată o secţiune intitulată Munca în Italia, unde sunt furnizate o serie de informaţii utile tuturor celor care trăiesc şi muncesc în Peninsulă. Veţi găsi, între altele, informaţii privind riscurile la care se expun cei care acceptă să lucreze fără acte legale, autorităţile române şi italiene care se ocupă de probleme de muncă, atribuţiile pe care le are ataşatul pe probleme de muncă de pe lângă Ambasada României in Italia.

Este, de asemenea publicată ediţia actualizată (2013) a Ghidului lucrătorului român în Italia.

Sursa: Romanian Global News

Nu este nici un comentariu.