SMS de Paste, mesaje de Inviere, urari, felicitari – cateva idei
Data 01/04/2013 14:37  Autor Admin  Accesari 2848  Limba Global
SMS de Paste, mesaje de Inviere, urari, felicitari – cateva ideiVrei sa trimiti prietenilor, rudelor, celor ce-ti sunt dragi, prin SMS sau email, cateva ganduri de Paste, de Invierea Domnului si nu stii cum sa incepi? Iata aici o colectie de urari si felicitari, mai vechi si mai noi, in spirit religios, conventionale, protocolare sau mai haioase, iesite din comun. Paste Fericit!

Sarbatori senine si pace in suflet! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit!

Asa cum Iisus invie mereu, si speranta trebuie sa renasca de fiecare data! Hristos a inviat!

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

Un inger bland din cer coboara, Se roaga-n taina, apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda Si trei cuvinte: Hristos a Inviat!

Sa aveti aceste sarbatori pline de lumina si bucurie! Va doresc din toata inima sa aveti un Paste fericit!

Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca drumul in viata si sa va aduca liniste si pace in suflet. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Fie ca ingerii sa te protejeze, tristetea sa te uite, bunatatea sa te inconjoare si Dumnezeu sa te binecuvanteze. Paste Fericit!

Hristos a inviat! Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre. Sarbatori Fericite!

De Inviere, primeste lumina sfanta in casa, credinta in viata si bucuria in inima!

A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!

Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca drumul in viata si sa va aduca liniste si pace in suflet. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.

Pastele ne daruieste veselie, Pastele ne ofera fericire. Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire… Un Paste fericit si cele mai sincere urari de bine!

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!

De Paste, Iisus ne da credinta in a spera. Hristos a inviat!

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia. Un Paste fericit!

Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

Anul acesta nu mai exista sponsorizari asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie… de sarbatori si tot restul anul!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Vezi cum se spune Paste Fericit si in alte limbi

Albaneza – Gëzuar Pashkët!
Aromana – Ti multsa-anji Pashtili! Hristolu-nye! – Dealihea cŕ-nye!
Bulgara – cestit Velikden!
Chineza – Fu huo jie kuai le!
Croata – Sretan Uskrs!
Ceha – Veselé Velikonoce!
Daneza – God pĺske!
Engleza – Happy Easter!
Estoniana – Häid lihavőttepühi!
Finlandeza – Hyvää pääsiäistä!
Franceza – Joyeuses Paques!
Germana – Frohe Ostern!
Indoneziana – Selamat Paskah!
Italiana – Buona Pasqua!
Latina – Prospera Pascha sit!
Lituaniana – Sveiki sulauke velyku!
Macedoniana – Sreken Veligden!
Maghiara – Boldog Húsvéti Ünnepeket!
Norvegiana – God pĺske!
Olandeza – Gelukkig Paasfest!
Poloneza – Wesolych Swiat Wielkanocnych!
Portugheza – Páscoa Feliz!
Rusa – Schtsjastlivyje Paschi!
Sarba – Srecan Uskrs!
Slovaca – Milostiplné prežitie Velkonocných sviatkov!
Slovena – Vesele velikonocne praznike!
Spaniola – Felices Pascuas!
Suedeza – Glad Pask!
Vietnameza – Chúc Mung Phuc Sinh!

Sursa: Agenda.ro

Nu este nici un comentariu.