Ce cadouri fac romanii de sarbatori?
Data 24/12/2012 13:37  Autor Admin  Accesari 1258  Limba Global
Majoritatea persoanelor din mediul urban fac cadouri in special rudelor, dar si prietenilor si colegilor. Mai mult, majoritatea persoanelor vor face cadouri catre 2 chiar pana la 5 persoane, conform unui studiu realizat de compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown si publicat de Daily Business. 

 Studiul, realizat intre 3 – 12 Decembrie 2012, a investigat comportamentul romanilor in ceea ce priveste cadourile oferite la acest final de an. De asemenea, ca si anul trecut, articolele de imbracaminte si dulciurile raman elementele esentiale ale unui cadou. Insa, si jucariile, produsele cosmetice si parfumurile sau produsele decorative se regasesc pe lista de cadouri atat pentru rude, cat si pentru prieteni.

Peste jumatate dintre persoanele din mediul urban se hotarasc la fata locului ce cadou sa cumpere, fara sa planifice un anume lucru, desi avem si unru procent de 42,2% care au o lista de cadouri potentiale, iar supermarketul, hypermarketul , mall-ul si magazinul de cartier sunt locurile de unde se fac majoritatea cumparaturilor pentru cadouri.
Comparativ cu anul trecut, sunt semnificativ mai multe persoane care estimeaza ca suma cheltuita de aceste sarbatori va fi mai mare ca cea de anul trecut.
Vedeti toata analiza accesand link-ul:

http://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/ce-cadouri-vor-face-romanii-de-sarbatori-suma-cheltuita-este-mai-mare-in-acest-an-84343/

Nu este nici un comentariu.