Un iesean, unul dintre cei mai cautati specialisti de fitness din China
Data 20/04/2010 11:13  Autor Energetick79  Accesari 1073  Limba Global

Alexandru Mihnea Moisescu a ajuns în China cu o bursă postuniversitară la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Beijing, în urmă cu zece ani. Ieşeanul se gândea doar că are norocul de a studia într-unul din cele mai exotice locuri din lume, însă între timp a devenit expert într-o industrie de trei miliarde de euro pe an."Probabil că este cel mai rafinat profesionist din fitness cu care am lucrat şi sigur unul dintre cei mai buni din China din acest moment", a spus David Zhang, preşedintele Bally Total Fitness, o companie care deţine mai multe săli de fitness în provincia chineză Liaoning, pentru care Alex Moisescu a lucrat în perioada 2001–2004.

Pasionat de fitness şi de bodybuilding încă de pe vremea studenţiei din România, Alex Moisescu a fost rapid remarcat. Cu o alură atletică şi cei 1,90 metri ai săi nici nu era, de altfel, foarte greu să iasă în evidenţă.

Românul este invitat de către editori să realizeze periodic articole pe teme de interes pentru pasionaţii de fitness şi bodybuilding. Ca o parte a construcţiei propriului brand, Alex Moisescu va scoate în această primăvară o carte despre antrenamente de întreţinere.


sursa:realitatea.net
Nu este nici un comentariu.