Drumurile si vremea rea
Data 20/12/2007 17:06  Autor Admin  Accesari 953  Limba Global
 VIDEO!!! Gorj: Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier


 

Patru persoane - trei fraţi şi un viitor cumnat al acestora - şi-au pierdut viaţa, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier produs în comuna gorjeană Bumbeşti Piţic, după ce autoturismul în care erau s-a izbit de un copac şi s-a rupt în două.

O a cincea persoană care era în maşină, singura care a scăpat cu viaţă, a fost transportată la spitalul din Târgu Jiu.

Şoferul maşinii, Gheorghe Daniel Avram, avea 24 de ani. Rudele acestuia au declarat că tânărul a plecat, miercuri seara, la o cârciumă, ca să "bea o bere" cu fraţii săi Nicolae, de 25 de ani, şi Ion, de 22 de ani, şi cu un viitor cumnat al acestora, Silviu Apostoiu, tot de 22 de ani şi cu încă un prieten.

Maşina în care erau cei cinci, un Opel Astra, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în plin de un copac, deşi şoseaua era uscată şi nu punea probleme de aderenţă. Poliţiştii prezenţi la faţa locului au precizat că neatenţia este principala cauză a producerii accidentului, aceştia ferindu-se să se pronunţe în privinţa vitezei maşinii, până la efectuarea unei expertize.

Poliţia Rutieră a comunicat, joi dimineaţă, că şoferul Gheorghe Daniel Avram avusese permisul reţinut recent pentru depăşirea limitei de viteză cu peste 50 km/h în localitate. Acesta a contestat însă, în instanţă, decizia poliţiştilor de a i se reţine permisul de conducere şi, până la finalizarea procesului, a reintrat în posesia carnetului, putând şofa legal.

Bărbatul era singurul căsătorit dintre cei patru decedaţi în urma acestui accident, soţia sa fiind însărcinată.


Sursa: Mediafax.ro
Nu este nici un comentariu.