Consulatul Romaniei din Ciudad Real si-a inceput activitatea
Data 12/11/2009 16:40  Autor Admin  Accesari 1388  Limba Global
http://www.rgnpress.ro/images/stories/2008/trim-4/CiudadReal.jpgMarti, 10 noiembrie, si-a inceput activitatea la Ciudad Real Consulatul Romaniei situat in Calle Mata nr.37, avand ca orar de functionare intervalul 09.00-17.00, de luni pana vineri, transmite Romanian Global News, care citeaza Ambasada Romaniei la Madrid.  

Noul oficiu consular de cariera are in responsabilitate circumscriptiile formate din comunitatile autonome Castilla-La Mancha (Toledo, Ciudad Real, Albacete, Cuenca si Guadalajara) si Extremadura (Caceres si Badajoz) si vine in sprijinul cetatenilor romani din provinciile mentionate cu o gama larga de servicii consulare, respectiv eliberarea de documente de calatorie, de identitate, de acte de stare civila si acte notariale (procuri, declaratii).

In acelasi timp, Consulatul de la Ciudad Real acorda sprijin cetatenilor romani aflati in situatii dificile pe teritoriul Spaniei, ofera consultanta si asista cetatenii romani aflati in stare de detentie in Spania.

Datele de contact ale noului oficiu sunt: telefon fix 926.25.17.51, telefon de urgenta 609.513.790, mail cruciudadreal@telefonica.net

Sursa: Romanian Global News
Nu este nici un comentariu.