Un roman face pantofi de lux in Spania
Data 09/11/2009 15:26  Autor Admin  Accesari 1763  Limba Global
http://s2.ziare.com/?mmid=ed5ca47238f0d38fbUn roman, care locuieste momentan in Spania, creeaza incaltaminte de lux care se vand in magazine ca Zara si Picolinis, pentru femeile cu stil. Constantin Paslaru, de 40 de ani, locuieste de sase ani in Alicante unde a investit intr-o fabrica de pantofi, informeaza Adevarul.


"Pe piata nu mai exista nicio creatie noua. Marii designeri au renuntat de mult sa mai creeze. Ceea ce apare sunt modele vechi, imbunatatite, insa nu exista nimic inovator. Manufacturile au disparut, totul este scos pe banda. Toate aceste lucruri m-au determinat sa renunt la contractele cu marile firme si sa scot pe piata propria mea marca de pantofi: Kardians. Vreau sa readuc in atentie manufactura, incaltamintea realizata cu migala", a declarat Constantin.

Insa creatiile romanului nu sunt tocmai ieftine pentru ca o pereche de sandale costa pana la 1.000 de euro.

In fabrica acestuia lucreaza 32 de mestesugari, iar designerul Kardians este tot un roman, artistul Augustin Ghebaru.

Constantin Paslaru a declarat ca va scoate pe piata incaltaminte pentru femei care va concura cu creatiile marilor designeri de moda din lume.

O pereche de sandale Kardians va costa intre 300 si 1.000 de euro. Romanul isi va deschide, in urmatoarele luni, primele magazine de incaltaminte la Madrid, Barcelona, Tokyo, Milano, Paris si New York. El a investit in afacerea sa aproximativ trei milioane de euro.

Sursa: Ziare.com
Foto:
Adevarul
Nu este nici un comentariu.