România UNITED » Campioana tarii ne-a unit in jurul numelui sau 1-4 cu Rangers
Data 21/10/2009 03:38  Autor Energetick79  Accesari 2197  Limba Global
Conduşi din minutul 2, oamenii lui Petrescu şi-au revenit rapid şi au înscris de 4 ori pe un teren legendar: Ibrox Park. O mare contribuţie la uluitorul succes a avut-o portarul Tudor, care a apărat un penalty la scorul de 1-1.


Chiar dacă au început meciul de la 0-1, ialomiţenii au jucat apoi perfect şi au obţinut un succes ce-i ţine în cărţi pentru calificarea în primăvara Champions League.

Patru minute şi 27 de secunde au rezistat jucătorii Unirii pe gazonul arenei din Glasgow fără gol primit. Trei minute înainte de fluierul de început, cînd Unirea a păşit pe teren de la vestiare sub o mantie de 50.000 de voci ostile, şi un minut şi 27 de secunde după fluierul de start. Mendez a şutat, Ricardo a deviat, iar Tudor a fost păcălit de traiectorie. Deja regrete pentru Arlauskis?
Debut la 35 de ani
Daniel Tudor a profitat de accidentarea lui Giedrius Arlauskis şi a debutat în Liga Campionilor la 35 de ani. Lituanianul s-a accidentat la spate în meciul cu FC Vaslui (1-2), dar a făcut deplasarea în Scoţia deoarece medicii au sperat în recuperarea lui. Cum Petrescu a trecut pe lista UEFA doar doi portari, Arlauskis a fost nevoit să fie rezervă aseară, deşi abia putea să meargă!

"Para", în tribună
Dan Petrescu l-a lăsat în afara lotului pe Sorin Paraschiv, cel mai experimentat jucător al său. Paraschiv a evoluat în 46 de meciuri în cupele europene în tricoul Stelei. La Unirea nu a fost titular nici cu Sevilla, nici cu Stuttgart, doar cu spaniolii a prins 26 de minute. "Para" a fost singurul fotbalist din lot care nu a prins foaia de joc, el urmărind meciul de la masa presei alături de ofiţerul de presă Paul Andone.sursa:gsp.ro
Nu este nici un comentariu.