Sute de mesaje de susţinere pentru Bonetti 'Respect Dario'
Data 03/10/2009 17:47  Autor Energetick79  Accesari 835  Limba Global

Fanii dinamovişti, alături de italian.

Înfrângerea cu Panathinaikos din Europa League a aruncat în aer situaţia de la Dinamo, iar Cristi Borcea şi Vasile Turcu au declanşat instantaneu atacuri dure la adresa lui Dario Bonetti. Ieri, italianul a fost demis pentru câteva ore, pentru ca aproape de miezul nopţii să fie reconfirmat în funcţie.

Războiul declarativ început joi seară a continuat astăzi, iar italianul le-a răspuns celor doi contestatari prin intermediul unui interviu publicat în ProSport, interviu ce a declanşat un val de simpatie din partea suporterilor dinamovşti la adresa lui Bonetti. "Câinii" au ţinut să-şi arate susţinerea faţă de italian prin sute de mesaje postate pe prosport.ro sau pe site-ul oficial al suporterilor.

"Interviul ăsta cu Bonetti ar trebui pus într-un manual de onestitate sau la intrarea fiecărui stadion din Romania! Bravo Bonetti", spune un suporter sub pseudonimul "Nicolae Dobrin", completat de "Vlad": "În sfârşit, un om care dă pe faţă tot ce se întâmplă în interiorul clubului. Bravo Bonetti şi îţi urez să rămâi cât mai mult antrenorul lui Dinamo. Forza Dinamo!".

"Dinamovişti, stelişti, rapidişti, trebuie să ne unim!"

 Nici steliştii nu au rămas indiferenţi la situaţia din "Ştefan cel Mare", aceştia găsind similitudini între modul în care Bergodi a fost îndepărtat de la Steaua şi scandalul în care e implicat Bonetti. "Dinamovişti, stelişti şi chiar rapidişti, dacă vreţi să avem un fotbal mai curat, chiar cu riscul de a afecta imediat aceste cluburi, trebuie sa ne unim...", e mesajul lui "Steaua4ever", preluat imediat şi de dinamovişti "Vreau să văd steagurile lui Dinamo lângă steagurile Stelei protestând împotriva mafiei Becali" - "Adrian dinamovistul"

Alte reacţii de pe www.prosport.ro

Daniel: "Badea e un individ cu personalitate şi inteligenţă. Nu e un bişniţar [...]. Sunt convins că el va continua şi singur la Dinamo şi mai sunt convins că,în schimbul plecării celor doi clovni din conduceri, care fac mult rău echipei, suporterii vor accepta o perioadă de reconsctruţie [...]".

Rusty: "Dario, avem mare incredere in tine. Ştim că vrei să faci numai bine pentru Dinamo! De cand ai venit la Dinamo parcă s-a schimbat echipa în bine! Mulţumim şi îţi dorim mult succes! Cu ajutorul tău o să câştigăm campionatul şi o să trecem şi de grupele Europa League!"

CFR_Campionii: "Alaturi de tine Bonetti! N-am fost fan Dinamo, dar Bonetti a făcut echipa să joace, a pornit lucrurile şi asta ne trebuie: fotbal curat! Bravo Badea, susţine un antrenor cu caracter!"

Michael: "Tare curajos Bonetti!! Merită apreciat pentru sinceritate şi curaj... Îl credeam o marionetă, dar văd că are personalitate şi curaj de a spune adevarului pe nume, fără teamă!"sursa:prosport.ro
Nu este nici un comentariu.