Echipa romanilor din Bruxelles puncteaza din nou
Data 26/09/2009 14:28  Autor Admin  Accesari 973  Limba Global
http://www.rgnpress.ro/images/stories/2009/trim3/fotbalisti_Bruxelles.jpgEchipa romaneasca de fotbal amator din Bruxelles a invins miercuri, 23 septembrie, echipa omonima a Finlandei cu scorul de 1-0, in cel de al doilea meci jucat in actualul sezon, transmite Romanian Global News, care citeaza Rombel.  

Partida a fost extrem de dificila, finlandezii, fara sa exceleze la capitolul tehnic, trebuind sa faca risipa de energie pentru a-i contracara pe romani. Inalti si foarte atletici au alergat cat au putut si nu putini dintre ei au parasit terenul acuzand crampe sau diferite ‘accidentari' generate de efortul fizic depus.

Pe masura ce timpul trecea si romanii nu reuseau sa lege jocul sau sa se apropiem decisiv  de poarta adversa, au inceput sa isi piarda rabdarea si sa joace haotic. Varfurile Dani Gliz si Mitica Jarda au facut presing cat mai aproape de careul advers si munca lor a dat roade. Mitica a recuparat un balon si dupa ce a insirat doi aparatori a tras puternic pe langa un portar, bun, dar neputincios la acea minge.
Si in meciul asta jucatorul meciului a fost din echipa Tricolorii, Mitica Jarda, care, prin golul inscris, il acompaniaza in in topul golgeterilor competitiei pe prima pozitie Ionut Puia.

In trei ani de participare in aceasta competitie este pentru prima oara cand roman ii reusesc doua victorii consecutive la inceput de sezon. Urmeaza meciul cu Bulgaria, Duminica la British School Brussels.

Sursa:
Romanian Global News


Nu este nici un comentariu.