Romanca de la PwC a primit compensatii de 750 de lire, in loc de 40 de milioane
Data 26/09/2009 14:23  Autor Admin  Accesari 1311  Limba Global
http://s2.ziare.com/?mmid=d07b03c61568cccd1Contabila de origine romana care a dat in judecata PricewaterhouseCoopers si a cerut daune de 40 de milioane de lire pentru sabotarea carierei si discriminare rasiala a primit compensatii de numai 750 de lire.

Romanca de 31 de ani care a lucrat la PricewaterhouseCoopers Londra in perioada 2004 - 2006, i-a acuzat pe fostii ei colegi britanici ca au facut-o sa se simta ca o prostituata si ca i-au dat referinte proaste dupa ce si-a dat demisia, informeaza Daily Telegraph.

Instanta britanica care a decis sa ii ofere compensatii de numai 750 de lire spune, insa, ca a fost vorba doar de o referinta negativa si aceasta se referea la tendinta de victimizare a romancei.

De asemenea, in motivarea deciziei, magistratii spun ca referintele pe care le-a primit nu au impiedicat-o sa se angajeze la Credit Suisse pentru un salariu mult mai bun.

Mihaela Popa spunea ca fostii sefi de la PricewaterhouseCoopers i-au sabotat cariera, dar instanta este de parere ca este vorba doar de ranirea sentimentelor si e un caz izolat de revansa.

PricewaterhouseCoopers incearca acum sa recupereze din partea romancei cheltuielile de judecata. Potrivit estimarilor, ar fi vorba de cateva sute de mii de lire.

Sursa: Ziare.com
Autor: Alexandru Toreanik

 

Nu este nici un comentariu.