Aproape calificată la CM, Serbia mulţumeşte României pentru remiza din Franţa
Data 07/09/2009 15:28  Autor Admin  Accesari 1578  Limba Global
http://multimedia.realitatea.net/media/image/200909/w190/image_125232610065195900_1.jpgDacă pe suporterii români nu i-a mai bucurat de mult cu o calificare la o Cupă Mondială, reprezentativa "tricoloră" a produs euforie în Serbia, ţară aflată la un pas de turneul final din Africa de Sud, după remiza României în Franţa, 1-1.

Presa din ţara vecină a mulţumit la unison "tricolorilor" antrenaţi de Răzvan Lucescu, iar jucătorii din naţionala Serbiei sunt foarte bucuroşi că, datorită reprezentativei României, şi-ar putea asigura încă de miercuri calificarea la Cupa Mondială din Africa de Sud.

"Mulţumim, România! Soarta calificării ne aparţine!", a titrat Danas, după Franţa - România, scor 1-1, din preliminariile CM 2010, adăugând că echipa Serbiei are acum nevoie şi de un simplu egal cu Franţa, miercuri, la Belgrad, pentru a scăpa de emoţiile luptei pentru calificare.

"La mâna noastră", a titrat ziarul Glas Javnosti, iar Press a notat că rezultatul de egalitate obţinut de România pe Stade de France a provocat euforie şi entuziasm în Serbia.

Nu doar presa a mulţumit României pentru că a netezit Serbiei drumul spre CM 2010, ci şi jucătorii din reprezentativa antrenată de Radomir Antic.

"Rezultatul de egalitate dintre Franţa şi România este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Acum calificarea este doar în mâinile noastre. Trebuie să fim inteligenţi şi curajoşi miercuri, să învingem Franţa şi să încheiem lupta", a spus atacantul Valenciei, Nikola Zigic.

"Acest 1-1 ne ajută enorm. Mulţumim echipei României. Nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de euforie, deşi cheia calificării este la noi. Noi ne vom decide soarta şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. În ciuda scorului egal, am văzut o mare echipă a Franţei. Numai în prima repriză puteau să înscrie de câteva ori şi să rezolve meciul", a spus atacantul Milan Jovanovic, elevul lui Ladislau Boloni la Standard Liege.

Sursa: REALITATEA.NET
Nu este nici un comentariu.