Preot roman ingropat sub daramaturile unei biserici din Berlin
Data 05/08/2009 10:11  Autor Energetick79  Accesari 988  Limba Global
Preotul unei biserici ortodoxe romanesti din Berlin a murit, marti seara, ingropat de viu sub daramuturi, dupa ce acoperisul lacasului de cult aflat in constructie s-a prabusit peste el.

In afara de preotul roman, o alta persoana si-a gasit sfarsitul sub daramaturiile bisericii din vestul Berlinului si cel putin cinci au ajuns la spital cu rani serioase, dupa ce acoperisul bisericii s-a prabusit in jurul orei locale 19.10

.

Operatiunile de salvare au durat mai multe ore si au necesitat restrictii de circulatie pe Heerstrabe si pe Ortelsburger Avenue, intersectia unde se afla Biserica Ortodoxa Romana, informeaza Berliner Morgenpost.

Potrivit martorilor, cei doi morti, in varsta de 49, respectiv 36 de ani, nu ar fi avut cum sa supravietuiasca in conditiile in care 12 metri de acoperis i-au ingropat de vii.

Pe de alta parte, exista suspiciuni ca nu au fost respectate normele de constructie in ceea ce priveste lacasul de cult, al carui acoperis s-ar fi prabusit dupa ce unul dintre stalpii de rezistenta ar fi cedat.

Cei aproape 50 de pompieri chemati sa scoata cat mai repede victimele de sub daramaturi, precum si medicii sositi de urgenta nu au mai putut face nimic pentru salvarea vietii celor doi. Politistii germani au deschis o ancheta si incearca sa afle cu exactitate cauzele tragediei.
 
 
 
Sursa: Ziare.com 

 

 
Nu este nici un comentariu.