In Italia continua campania impotriva strainilor
Data 15/07/2009 23:33  Autor Energetick79  Accesari 863  Limba Global
Un primar italian a lansat o campanie pentru a-i încuraja pe cetăţeni să nu închirieze apartamente sau să vândă locuinţe imigranţilor.
Cristiano Borghi, primarul din Gerenzano, în nordul Italiei, a trimis o scrisoare oficială cu antetul consiliului local către toţi locuitorii oraşului cerându-le să ia măsuri pentru a împiedica accesul imigranţilor.

El a scris: "Vrem să evităm o invazie a imigranţilor în oraşul nostru. Dacă iubeşti Gerenzano, atunci mă vei susţine în această decizie. Dacă nu vei urma sfatul nostru, riscăm o invazie a imigranţilor, iar atunci nu vom mai fi în siguranţă la lăsarea întunericului".
 
Regiunile din nordul Italiei sunt cunoscute pentru poziţia puternică a Ligii Nordului, un partid extremist care militează împotriva accesului imigranţilor în ţară.
 
 
Borghi a adăugat: "Împreună cu echipa mea, întotdeauna am luat măsuri pentru a împiedica accesul imigranţilor. De aceea nu construim locuinţe sociale din banii publici, din banii voştri – pentru că ar fi luate apoi de imigranţi."
 

Nu este nici un comentariu.