Prima telenovela romaneasca de epoca
Data 03/04/2009 13:42  Autor Webmaster  Accesari 1603  Limba Global
http://www.asiiromani.eu/images/stories/poze/epoca.jpgPeste 50.000 de persoane s-au înscris la casting pentru prima telenovelă românească de epocă.

Peste 50.000 de persoane s-au înscris în perioada 16-29 martie la castingul organizat de Promance pentru prima telenovelă românească de epocă.Dupa imensul succes al telenovelei “Regina” şi al comediei romantice “Îngeraşii”, Promance pregăteşte cel mai îndrăzneţ proiect românesc realizat pînă acum: prima telenovelă românească de epocă.

În doar 2 săptămîni, mai bine de 50.000 de persoane de toate vîrstele din toate colţurile ţării, persoane care visează să ia parte la o premieră absolută în televiziunea românească, au profitat de ocazia oferită de Promance. Au accesat site-ul www.acasatv.ro, au completat formularul cu datele personale şi au încărcat fotografii sau imagini video care să îi recomande pentru un rol în prima telenovelă românească de epocă. Pe ultima sută de metri s-a înregistrat nu mai puţin de o înscriere pe minut.

Înscrierile s-au terminat, iar înainte de sosirea Paştelui, cei selecţionaţi vor fi anunţaţi să se pregătească pentru marea încercare. Castingul va avea loc pe platourile de filmare de la Buftea, unde participanţii vor avea ocazia să se întîlnească cu actorii lor preferaţi din telenovela “Regina” şi din comedia romantică “Îngeraşii”.Pro TV

Sursa: www.asiiromani.eu

Nu este nici un comentariu.