Spania: Birou mobil al Consulatului Roman in orasul Lepe
Data 29/01/2009 15:57  Autor Webmaster  Accesari 1162  Limba Global
http://www.ziare.com/_files/Image/news/642/tb_240_641312_0901_pasaport.jpgAproximativ 50 de romani si-au depus documentatia la Consulatul Roman care ofera servicii o data pe luna in orasul Lepe (Huelva), cu sediul in San Roque, acestia spunand ca vor sa isi rezolve problemele fara sa fie nevoiti sa mai paraseasca orasul.

Mihaela Ciliciu, presedintele Asociatiei Romanilor de pe coasta de vest Huelva, a declarat ca aceasta deplasare a angajatilor biroului se face o data pe luna in Roquetas de Mar (Almería), Malaga Murcia si de acum si in orasul Lepe, anunta Europa Press.

Ciliciu a precizat ca actele vor putea si depuse in biroul din orasul Lepera in ultima sambata a fiecarei luni. In acest oras locuiesc 1.500 de romani si aproximativ 20.000 in provincie. Aceasta a mai precizat ca este incantata de faptul ca multi imigranti romani au venit sa isi rezolve probleme desi nu s-a facut niciun fel de publicitate pentru acest birou.

"Asociatia pe care o conduc este "fericita" ca este capabila sa ajute populatia romana din Spania", a mai declarat Ciliciu.


 


Sursa: Ziare.com
Autor: Irina Ursu
Foto: Romania Libera
Nu este nici un comentariu.