Steaua Kitchener din Canada promoveaza in prima divizie over 35
Data 16/01/2009 15:36  Autor Webmaster  Accesari 1401  Limba Global
http://www.rgnpress.ro/images/stories/2009/trim1/Steaua_Kitchener.jpgEchipa romaneasca de fotbal Steaua Kitchener, aflata la numai a doua participare la campionatul local de fotbal, categoria peste 35 de ani (echipa a fost infiintata in 2007), a reusit un parcurs de exceptie si a promovat in prima divizie, transmite Romanian Global News, care citeaza „Agenda Romaneasca".  

Primele cinci meciuri au coincis cu tot atatea victorii, insa varsta, accidentarile si perioada de vacanta isi pun amprenta pe evolutia echipei. Odata cu venirea iernii, fotbalul s-a mutat in sala (RIM Park si Bechtel), unde Steaua s-a clasat pe un meritoriu loc 2 la sfarsitul turului, imediat dupa Phoenix si inaintea celor de la FC Romania, alte doua echipe romanesti din zona. Doua aspecte, deloc de neglijat, care fac ca acest loc doi sa fie si mai pretios: Steaua este cea mai varstnica echipa din acest campionat si, foarte probabil, singura cu o componenta 100% romaneasca. Returul a inceput pe data de 8 ianuarie 2009 si succesele nu au intarziat sa apara, Steaua inregistrand deja doua victorii cu 4-1.

Steaua a fost fondata in 2007 si a fost înscrisa intr-o liga locala, rezervata celor trecuti de 35 ani. Echipa este mai numeroasa si cuprinde numai romani din zona Kitchener- Waterloo-Cambridge-Guelph.


Sursa : www.rgnpress.ro

Nu este nici un comentariu.