Munti optimist: Am batut mereu Bayern
Data 25/11/2008 17:40  Autor Webmaster  Accesari 1001  Limba Global
http://img3.rol.ro/images/2008/11/25_mare_232707_1foto.jpgRecordmanul selectiilor in echipa nationala, Dorinel Munteanu s-a intors in tara unde a obtinut cele mai mari satisfactii ca jucator la o echipa de club: Germania.

Click!: Poate obtine Steaua un rezultat pozitiv in fata superputerii Bayern?
Dorinel Munteanu: Nu am venit degeaba la München, ci sa obtinem un rezultat bun. Obiectivul nostru este Cupa UEFA. Bayern si-a propus sa castige grupa. Avem 90 de minute la dispozitie sa demonstram care este echipa mai buna.

Va sperie Bayern?
Nu. Au jucatori valorosi pe care ii respectam, dar nu ne speriem de ei. Bayern cred ca si-a dat seama cine este Steaua in meciul tur. Sunt convins ca baietii mei se concentreaza la maximum si nu le va fi usor.

Il alegi pe Arthuro
Face parte din lotul de 18, asa ca totul este posibil. Am echipa deja in cap, poate se va face o schimbare sau doua.

Ca jucator, ai avut vreodata un parcurs asa de lung fara victorie?
Nu-mi aduc aminte sa fi avut ca jucator un parcurs de 12 meciuri fara victorie. Eu am avut o cariera foarte lunga.

Crezi ca Dorinel Munteanu de acum zece ani l-ar fi oprit pe Ribery?
Am jucat la vremea respectiva cu jucatori la fel de buni ca Ribery, sau mai buni. Nu mi-a fost frica de nimeni. Si jucatorii mei ar trebui sa gandeasca la fel. Nu este primul joc pe care Steaua il disputa in fata a 65.000 de spectatori. Jucatorilor mei ar trebui sa le faca placere sa joace pe un asemenea stadion precum Allianz Arena.

Care e palmaresul tau fata de Bayern ca jucator?
Am si pierdut in fata lui Bayern. Am si castigat, am facut si egal. Bayern este o forta, ce mai! Insa i-am batut de multe ori, chiar si la ei acasa.

Cum te simti pentru prima oara ca antrenor in Germania?
Ma simt foarte bine in Germania, familia mea e aici.

Ai luat ceva din fotbalul nemtesc?
Ce am invatat din Germania e disciplina.

Germanul "Lacatus" le tine pumnii

Marius Moise traieste la München de 21 de ani. Are cetatenie germana, este membru fan club VfB Stuttgart, insa inima lui bate mult mai tare pentru Steaua. Este nedezlipit de gruparea din Ghencea la orice deplasare din strainatate.

Visul de a se intalni cu legenda "ros-albastrilor i s-a implinit in 2003. "M-am intalnit cu Lacatus in 2003, la un hotel din Poiana Brasov. Erau si Hagi, Adi Ilie si Balint. Mi-a dat fiecare cate un autograf pe un afis mare. Nu aveam la mine nici aparat foto, asa ca am luat setul de mese.

Toti patru mi-au semnat in bolta si in mijloc mi-a scris Laca: "Cu simpatie, de la Marius pentru Marius". Porecla "Lacatus i-au dat-o prietenii de cand era mic, pe cand mergea la fotbal in fata blocului, din cauza pletelor.» vezi articolul original


sursa:

Nu este nici un comentariu.