Avem campioana de toamna?
Data 23/11/2008 13:09  Autor Webmaster  Accesari 1079  Limba Global
http://img3.rol.ro/images/2008/11/23_mare_232152_1foto.jpgUnirea Urziceni are sansa de a-si trage de-o parte acest titlu onorific pentru prima oara in istoria de 54 de ani a clubului. Tot ce trebuie sa faca este sa bata FC Timisoara si sa-si confirme statutul de lider.

Ialomitenii au lacune cand vine vorba de a confirma o pozitie in clasament sau un rezultat bun in Cupa UEFA. Prima data s-a petrecut la "dubla cu Hamburg. Echipa din Urziceni n-a concretizat remiza alba din Germania, pierzand in retur. A urmat etapa a opta, la scurt timp dupa ce ialomitenii veneau dupa un succes, in Giulesti, cu Rapid.

In acea runda, Unirea pica din pozitia de lider din cauza unei infrangeri, pe teren propriu, cu Craiova. Nu mai amintim de partida complet ratata, tot acasa la Urziceni, contra celor de la Poli Iasi, primele trei puncte ale moldovenilor castigate in deplasare.

Concluzia e ca echipa antrenata de "Bursuc n-a reusit sa-si depaseasca conditia si nu a stiut cum sa profite de conjuncturi. Ramane de vazut daca acest lucru se va schimba la meciul cu FC Timisoara.

O victorie a banatenilor, combinata cu o posibila reprimire a celor sase puncte pierdute la penalizare, i-ar aduce pe acestia in onoranta pozitie de lideri in campionat pe toata durata vacantei de iarna. Un singur lucru e sigur. Indiferent de rezultat, Unirea Urziceni va pastra si dupa aceasta etapa primul loc in clasament.» vezi articolul original


sursa:

Nu este nici un comentariu.