Copiii spanioli sunt batuti in parc de romani
Data 21/11/2008 12:47  Autor Webmaster  Accesari 1192  Limba Global
http://www.ziare.com/_files/Image/news/494/tb_240_493312_0811_parc_spania.jpgMulti parinti, ai caror copii se joaca in Piata Europa, din localitatea Gijon, Asturias, au atras atentia asupra faptului ca un grup de mame, de nationalitate romana, au un comportament violent si nu ii lasa sa se joace pe micutii spanioli in parcul din piata.

Ultimul incident a avut loc acum cateva zile, cand o mama si copilul sau, in varsta de 18 luni, au luat bataie de la cateva romance, informeaza El Comecio Digital.

Helga Ania se afla in parc impreuna cu fiul sau, cand un copil de trei ani, de origine romana, l-a lovit pe micutul spaniol.

In acel moment, Helga a incercat sa faca pace intre copii, insa baietelul roman a inceput sa planga. Atunci mama romanului, impreuna cu alte femei, tot de origine romana, au inceput sa se certe cu Helga Ania, timp in care mai multi minori il loveau pe fiul spanioloaicei.

In urma incidentului, micutul de doar 18 luni a suferit mai multe leziuni, iar mama acestuia a facut reclamatie la politie.

Acesta nu este primul eveniment de acest fel. Oamenii spun ca de multe ori copiii romani, cu complicitatea parintilor, fura jucariile copiilor spanioli, iar de aici pornesc certurile.
 
Sursa: Ziare.com
Nu este nici un comentariu.