Unirea a detronat-o pe Dinamo
Data 17/11/2008 15:17  Autor Webmaster  Accesari 1074  Limba Global
http://img3.rol.ro/images/2008/11/17_2ecee387c7937a36105d9363a787b656.jpgEchipa antrenata de Dan Petrescu a castigat aseara in "Groapa" si a devenit noul lider al Ligii I la fotbal, detronandu-i pe dinamovisti.Dinamo si-a gasit nasul in Liga I la fotbal! Dupa o serie favorabila de rezultate, care a culminat cu succesul categoric de la Timisoara, trupa lui Mircea Rednic a pierdut in Soseaua Stefan cel Mare si a cedat pozitia de lider, preluata de Unirea Urziceni, tocmai formatia care i-a luat aseara toate cele trei puncte.

Condusi din minutul 56, "ros- albii" n-au mai avut norocul din derbyul cu Steaua, cand au egalat pe final, astfel ca au parasit terenul invinsi.

>
Oaspetii, despre care s-a spus ca sunt o echipa "de refuzati", au invins gratie golului marcat de Marius Bilasco printr-un sut din marginea careului mare.

"Unirea merita sa fie echipa sezonului"

>
Trupa "Bursucului" a mai ocupat prima pozitie a clasamentului in primele etape ale campionatului.

>
"La pauza am discutat mai aspru cu jucatorii, fiindca mi s-au parut moi in prima repriza. Puteam castiga mai clar. Unirea merita sa fie echipa sezonului", a declarat la final Dan Petrescu.

> Meciul s-a disputat pe o ceata densa si a fost lipsit de spectaculozitate. In prima repriza n-a existat nicio ocazie clara de poarta, spre nemultumirea celor cateva mii de suporteri care s-au incumetat sa vina la stadion! Cele doua formatii nau renuntat la prudenta nici dupa pauza, jocul fiind animat de zvacnirile pe contraatac ale baietilor lui Petrescu.

> In afara celor din Urziceni, Gloria Buzau si Steaua sunt celelalte formatii care au inscris in poarta dinamovistilor pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare in sezonul in curs.

>
Accidentat, Florin Bratu a venit la stadion in carje. Varful de atac se afla in peioada de recuperare, pe care o urmeaza intr-un cabinet privat din Pipera, alaturi de alti doi dinamovisti cu probleme medicale, Ianis Zicu si Cristian Pulhac.

>
In "Groapa" s-a aflat aseara si fostul international Ionel Ganea, care trage sforile pentru a reveni la Dinamo. Recent, jucatorului i-a fost reziliat contractul la FC Timisoara.

LIGA I


DINAMO - URZICENI . . . . . . . . . .0-1
Marcator: Bilasco (56)

DINAMO:
Lobont 6 - Blay 5, Tamas 6, L. Goian 4, Izvoranu 5 - Torje 4 (66, Ze Kalanga), Ropotan 5, Bostina 5 (61, A. Cristea 4), Ad. Cristea 5 - Miranda 4 (57, M. Niculae 5), Danciulescu 5.
Antrenor: Mircea Rednic

UNIREA:
Arlauskis 7 - E. Nicu 5, Galamaz 7, B. Fernandes 5 (46, Mehmedovici 7), Bordeanu 7 - Mara 6 (90, S. Frunza), R. Gomez 5, Paduretu 6, I. Apostol 7 - Onofras 6 (79, T. Balan), Bilasco 7.
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion:
"Dinamo"; Spectatori: 4.000; Arbitri: M. Avram 7 - A. Onita 7, Oct. Sovre 7

» vezi articolul original


sursa:

Nu este nici un comentariu.