Doi romani au castigat 1 milion de euro la loz in plic in Italia
Data 14/11/2008 12:51  Autor Webmaster  Accesari 1074  Limba Global
http://www.ziare.com/_files/Image/news/481/tb_240_480520_0811_loz.jpgDoi tineri romani din Italia au castigat, joi dupa amiaza, la loz in plic, nu mai putin de 1 milion de euro. Initial, ei au crezut ca au castigat o mie de euro."Am castigat o mie de euro", au exclamat fericiti cei doi romani cand au restituit biletul de loz "Razuieste si castiga" proprietarului unui barul-tutungerie din localitatea Moncalvo, provincia Torino, informeaza ziarul Il Monferrato.

Insa, cand acesta s-a uitat cu atentie la loz nu si-a putut crede ochilor: de bucurie, baietii nu au vazut si ultimele trei zerouri, deoarece castigul era de un milion de euro.

Nimeni nu-si aminteste sa fi existat vreun precedent in zona, respectiv ca cineva sa mai fi castigat asa o suma de bani. Lozul cu pricina a ajuns in localul din Moncalvo, condus de Marco Boido impreuna cu parintii sai, de aproximativ 8 zile si fusese cumparat de doi tineri romani care locuiesc la Vercelli (nord-vest).

"Au intrat in pauza de pranz si au consumat doua sandwich-uri, doua pahare de suc si doua cafele. Cei doi, pe care nu i-am mai vazut niciodata prin partile acestea, conduceau o furgoneta in care transportau pneuri. Inainte de a pleca, ei au cerut un manunchi de lozuri 'Razuieste...' de 150 de euro.

Unele au fost castigatoare, sume mai mici, dar pana la urma de fapt nu au pierdut decat 50 de euro. La un moment dat, insa, a aparut pe un bilet numarul 32 care dadea dreptul la milionul de euro", a povestit proprietarul Boido.

A inceput numai decat surpriza generala. Nevenindu-le sa creada, proprietarii localului au controlat lozul in aparatul special, care insa a confirmat faptul ca suma nu putea fi platita. Cei doi norocosi vor trebui sa-si ridice suma de la banca pe baza talonului.Articol citit de 1198 ori

Sursa: Ziare.com
Nu este nici un comentariu.