Rapid - Steaua, derby-ul flamanzilor
Data 07/11/2008 15:29  Autor Webmaster  Accesari 947  Limba Global
http://img3.rol.ro/images/2008/11/07_7be698fdc1b966af8d5887c4475f4752.jpg"Ros-albastrii" au uitat gustul victoriei, iar giulestenii nu au ce manca.Derby-ul etapei a 14-a din Liga I, Rapid - Steaua, programat duminica seara, de la ora 21.30, in Giulesti, pune fata in fata doua echipe flamande.

"Ros- albastrii" au uitat gustul victoriei in ultimele noua meciuri, indiferent de competitiile in care au jucat, iar giulestenii sunt nemancati la propriu, deoarece, in urma crizei financiare declansate din cauza scandalului intre Copos si Taher, nu si-au mai primit banii.

Peisajul sumbru care precede derby-ul este pe cale sa fie pigmentat si cu violente din cauza amintirilor ultimei dispute din Giulesti. "Cazul bricheta" a aprins finalul campionatului trecut, iar rapidistii promit razbunare. Partida va fi arbitrata de Alexandru Tudor, arbitrul care a condus celebrul meci din 2005, in care s-a inregistrat o ploaie de scaune si pietre pe teren, dar fara ca jocul sa fie oprit.

Giulestenilor le place scandalul

Oficialii rapidisti sustin ca jucatorii se vor darui total pentru o revansa contra Stelei, chiar daca fotbalistii pot depune memorii sa devina liberi de contract. Portarul Dani Coman a si facut acest demers, iar Nae Manea spune ca "Robocop" este deja liber.

"Deocamdata nu stim prea multe, inca nu a avut loc intalnirea cu patronii, dar nu inseamna ca echipa nu isi vede de joc. Jucatorii isi pot depune memoriul pana pe data de 30 noiembrie. Sunt baieti de caracter. Mintea le sta numai la jocul cu Steaua. Ei stiu ca aceasta situatie nu poate dura la infinit si ca trebuie sa isi faca treaba. Daca jucam bine cand e scandal, sa o tinem tot intr-un scandal si sa luam titlul! Inca nu s-a inteles care va fi patronul, dar se vor lamuri aceste lucruri si echipa nu va mai avea de suferit", a declarat ieri Nae Manea.

"Munti", fara punct contra giulestenilor


Dorinel Munteanu este sub presiunea rezultatelor, dar vizita in fieful rapidistilor nu-i pica prea bine. In cariera de antrenor, "Neamtul" n-a obtinut niciun punct contra "feroviarilor". Seria de noua meciuri consecutive fara victorie (dintre care Munteanu are pe constiinta doar doua) este un record in istoria gruparii din Ghencea. Programul "ros-albastrilor" este infernal pana la sfarsitul anului si nu este exclus ca stacheta acestui record negru sa fie ridicata pana la un nivel care nu mai poate fi prea usor "imbunatatit".

INFERNAL

Urmatoarele hopuri ale stelistilor

In Liga Campionilor
Bayern M�nchen (deplasare)
Fiorentina (acasa)

In Liga I
Rapid (d)
FC Timisoara (a)
Craiova (d)
Urziceni (a)

» vezi articolul original


sursa:

Nu este nici un comentariu.