Doi liceeni prinsi in timp ce incercau sa vanda cannabis
Data 30/10/2008 22:08  Autor polistu  Accesari 646  Limba Global
Doi liceeni prinşi în timp ce încercau să vândă cannabis Doi liceeni din Brasov care se ocupau cu vânzareea de droguri în şcoli au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vânda haşiş unor colegi.

Ofiţerii de la antidrog i-au monitorizat pe tineri timp de două luni. Anchetatorii au stabilit că cei doi fac parte dintr-o reţea mai amplă de traficanţi de droguri care îşi plasează marfa în şcoli.

Aceştia se aprovizionau cu haşiş şi cannabis din liceul la care învaţă, iar în momentul flagrantului, tinerii încercau să vândă rezina de cannabis în valoare de 300 de lei.

 Conducerea şcolii la care studiază elevii susţine că nu ştia nimic despre activităţile ilegale ale celor doi. Cei doi elevi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru trafic şi consum de droguri de risc şi riscă până la 15 ani de închisoare. Poliţiştii continuă cercetarile pentru a identifica întreaga reţea din care făceau parte cei doi. Conducerea şcolii susţine că dacă se va demonstra că cei doi distribuiau droguri în şcoala îi va exmatricula. 

sursa:Antena 3

Nu este nici un comentariu.