Julio Iglesias si Costel Busuioc vor concerta impreuna la Cluj, Iasi si Constanta
Data 01/07/2008 18:49  Autor polistu  Accesari 1191  Limba Global
http://musicmix.rol.ro/images/stories/julio_iglesias.jpgJulio Iglesias va susţine la Constanţa, pe 19 iulie, un concert extraordinar în duet cu Costel Busuioc, în cadrul proiectului naţional “Artă contra drog”, transmite NewsIn. Potrivit Biroului de presă al Prefecturii judeţului Constanţa, turneul se va începe pe 14 iulie, la Cluj-Napoca, pe Stadionul “Ion Moina”.

Următorul concert va fi pe16 iulie la Iaşi, pe Stadionul “Emil Alexandrescu”, iar pe 19 iulie la Poarta 1 Port Constanţa. Concertele din România vor avea o durată de două ore, cu începere de la orele 21.00.


Turneul este organizat de Music Management, Centru Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului, în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog în cadrul proiectului “Arta contra Drog”. Evenimentul se desfăşoară sub motto-ul „Fii Antidrog!”, „Fii voluntar!”, „Fii alături de noi!”, dar marchează şi 40 de ani de cariera a lui Julio Iglesias.


Proiectul naţional „Artă contra drog” face parte din Anul Cultural Antidrog 2008 şi vizează conştientizarea populaţiei cu privire la amploarea şi riscurile consumului de droguri. Julio Iglesias a mai vizitat România şi anul trecut pentru a promova ultimul său album în limba engleză, “Romantic Classics”. Acesta a fost convins să realizeze în România un duet cu Costel Busuioc, câştigătorul concursului “Hijos de Babel” din Spania, ţara natală a cîntăreţului Julio Iglesias.


De-a lungul carierei sale, Julio Iglesias a susţinut duete cu nume mari ale muzicii internaţionale printre care Frank Sinatra, Gloria Estefan, Stevie Wonder, Nana Mouskouri, Johnny Hallyday, Diana Ross, Placido Domingo, LaToya Jackson, Sting, Liza Minelli, Thalia, Dolly Parton. Julio Iglesias a vândut peste 250 de milioane de albume în lumea întreaga, a cântat în mai multe limbi şi a susţinut, de-a lungul carierei, peste 5.000 de concerte.


În timpul turneului, editura RAO va lansa în România autobiografia lui Julio Iglesias intitulată “Între Paradis şi Infern”. Banii încasaţi din vânzarea acestei cărţi vor intra în conturile a două ONG-uri, Asociaţia Betania (Bacău) şi Fundaţia de Sprijin Comunitar (Bacău), pentru programele pe care le derulează pentru copii şi vârstnicii aflaţi în dificultate.


Sursa: ROL.ro
Nu este nici un comentariu.