Soferii romani, victimele hotilor de pe autostrazile unguresti
Data 24/05/2008 15:43  Autor Admin  Accesari 832  Limba Global
Die Grafik "https://www.sfimg.com/Images/Headers/h_hotnews-lg.gif" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Cele mai multe dintre victimele celor aproape 130 de furturi comise de la începutul anului pe autostrăzile din Ungaria sunt români, iar poliţiştii ungari recomandă prudenţă când şoferii sunt opriţi din diverse motive, informează Radio România Actualităţi,potrivit NewsIn.

Modul de operare al hoţilor este relativ simplu. De regulă, o persoană distrage atenţia şoferilor în parcările din zona autostrăzilor, solicitându-le informaţii privind unele destinaţii, iar un alt individ sustrage în timpul acesta genţi sau obiecte de valoare aflate în maşina nesupravegheată, transmite corespondentul RRA la Budapesta. Alteori, se întâmplă ca hoţii să semnaleze cu farurile sau prin gesturi şoferilor aflaţi în trafic unele defecţiuni la autoturismele lor sau le dezumflă pur şi simplu cauciucurile, iar când aceştia se opresc pentru a verifica ce se întâmplă, devin victime sigure.


Oamenii legii spun că uneori hoţii se deghizează şi în poliţişti pentru a opri autoturismele.


De la începutul anului şi până în prezent, în Ungaria au fost înregistrate 126 de astfel de infracţiuni, iar cele mai multe dintre victime, adică 33%, au fost persoane din România.


Sursa: ROL.ro
Nu este nici un comentariu.