Doi dintre romanii accidentati in Egipt s-au intors in tara
Data 05/05/2008 17:35  Autor Admin  Accesari 853  Limba Global
Die Grafik "http://www.realitatea.net/media/poza/poza_001_00186831_1209907983_00.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Cei doi turişti români care au scăpat cu viaţă din accidentul produs joi în Egipt au revenit, aseară, în ţară. Ei au fost transportaţi cu o cursă specială, pusă la dispoziţie de compania de turism prin care şi-au cumpărat biletele pentru sejur. Unul dintre turişti este în stare destul de gravă, motiv pentru care în avion a fost montată o targă.

 Adrian Savu este unul dintre supravieţuitorii accidentului din Egipt. A scăpat din explozie cu câteva răni uşoare. În accident şi-a pierdut viaţa cea care urma să îi devină soţie. O braşoveancă de 41 de ani, pe care o aşteptau acasă doi copii.

Cu aceeaşi cursă s-a întors în ţară şi un tânăr de 21 de ani, din Bucureşti. Are traumatisme în zona bazinului şi coloanei, precum şi arsuri pe o suprafaţă mare din corp. Pentru el a fost montată în avion o targă. În total peste 150 de români au revenit în ţară după accidentul din Egipt.

Cei trei români au fost răniţi într-un grav accident rutier produs joi pe drumul dintre staţiunea Sharm el-Sheikh şi siturile marilor piramide. La 45 de kilometri sud de Suez, un cauciuc al autocarului care îi transporta a explodat, vehiculul s-a izbit de un parapet şi a luat foc. 9 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi.

Tabloidul britanic The Sun a publicat un interviu cu unul dintre supravieţuitorii acestui accident, transformat în erou fără voie. Phillip Palmer şi-a riscat viaţa pentru a-i ajuta pe răniţi să se îndepărteze de autocarul care luase foc. Altfel, bilanţul de nouă morţi şi 29 de răniţi ar fi putut fi mult mai tragic. În achetă, şoferul autocarului a declarat că nu a pierdut controlul volanului.
Sursa: Realitatea TV
Nu este nici un comentariu.