Un ziarist de origine romana a fost confidentul lui Deborah Palfrey, asa numita "DC Madam"
Data 05/05/2008 17:33  Autor Admin  Accesari 760  Limba Global
Die Grafik "http://tbn0.google.com/images?q=tbn:fsnVBKUxW0VUuM:http://www.jeffcointernational.com/jeff/Asif/images/hot_news.jpg" kann nicht angezeigt werden, weil sie Fehler enthält.Un scandal sexual mocneşte în Statele Unite. După sinuciderea lui Deborah Jeane Palfrey, matroana care livra prostituate de lux politicienilor din Washington, presa scrie că secretele sunt acum în mâna unui român.

Este vorba de confidentul aşa numitei DC Madam, un ziarist de origine română, Dan E. Moldea, care ar cunoaşte numele clienţilor importanţi ai reţelei de prostituţie.

El are în lucru o carte despre scandalul sexual care a cutremurat lumea politică americană şi a dus la demisia guvernatorului de New York.

Potrivit unui articol din cotidianul bihorean Crişana, ziaristul de origine română este cel care a descoperit numele senatorului David Vitter în agenda telefonică a doamnei Deborah Jeane Palfrey. Acuzată de prostituţie, femeia s-a sinucis săptămâna trecută la Miami.

Dan Moldea a devenit celebru în America pentru investigaţiile sale despre crima organizată şi lumea politică. Dan Moldea s-a născut în Ohio, unde există o veche comunitate românească. Bunicii jurnalistului sunt de loc de lângă Făgăraş, iar mama lui Moldea trăieşte în Statele Unite.
Sursa: Realitatea TV
Nu este nici un comentariu.