Trei frati romani, condamnati la inchisoare pe viata in Marea Britanie
Data 29/04/2008 13:31  Autor Energetick79  Accesari 911  Limba Global
Trei fraţi români au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă de justiţia britanică după ce au jefuit un om, l-au legat şi l-au lăsat să moară sufocat.
Mohamed Raheem în vârstă de 28 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa din sudul Londrei, legat şi cu maxilarul dislocat. Cei trei fraţi din România, Ciprian, Sorin şi Savu Abuclesei au fost condamnaţi pentru furt şi crimă la 30, 28 şi respectiv 23 de ani de închisoare
.Ciprian, cunoscut şi sub numele de Igor Irinel, l-a cunoscut pe Raheem într-un bar de homosexuali şi a petrecut o noapte cu acesta în locuinţa victimei.

A doua zi, cei trei fraţi au intrat prin efracţie în apartamentul lui Raheem, au furat bijuterii şi un DVD player şi au aşteptat ca acesta să se întoarcă acasă pentru a-i lua şi banii. Cei trei l-au legat şi i-au introdus un căluş în gură, lăsându-l apoi să moară. Ancheta a stabilit faptul ca Raheem a murit după aproximativ două ore de chinuri groaznice.

Ciprian, care se afla în Marea Britanie de cinci ani, era însurat în România şi avea un copil. Fraţii săi se aflau de numai trei zile acolo în momentul în care au săvârşit crima.
sursa:Antena3.ro
Nu este nici un comentariu.