"Avem nevoie de suporteri ca sa ne trezeasca!"
Data 10/04/2008 12:10  Autor Energetick79  Accesari 975  Limba Global
Dusan Uhrin antrenorul lui Poli Timisoara a vorbit astazi dimineata de importanta partidei de sambata seara: "Jucam acasa, intr-un meci de sase puncte. Trebuie sa castigam cu Dinamo, daca dorim sa terminam pe un loc superior decat celui ocupat acum, adica pozitia a sasea.

Am incredere in echipa in perspectiva acestei partide. Vreau sa spun si despre arbitri ceva. Eu sper ca la acest meci sa fie o lupta dreapta, cinstita si va fi hotarit pe teren de jocul sportiv al fotbalistilor".
Antrenorul echipei noastre a spus ca echipa are nevoie de suportul fanilor: "Va fi un meci greu cu Dinamo, dar vreau sa castig acasa cu orice pret. Sper sa vina lumea la meci, daca sunt suporteri ai lui Poli ei trebuie sa vina la partida ca sa ne trezeasca. Avem nevoie de ei!"


Poli-Dinamo: S-au pus biletele in vanzare!

Fanii nostri pot achizitiona bilete pentru meciul de sambata, 12 aprilie, ora 20,30, cu Dinamo Bucuresti. Preturile tichetelor sunt: 7 lei (peluzele nord si sud), 12 lei (tribunele I si II), 20 de lei (tribuna 0).
Locurile de unde pot fi procurate biletele sunt: in Centru (langa cladirea Operei), langa centrul comercial Bega, in centrul comercial Euro, in fata Casei Tineretului, in fata Pietei 1 Mai din Iosefin si la magazinul "Viola" (stadionul "Dan Paltinisanu", langa intrarea la vestiare).

sursa:politimisoara.com
Nu este nici un comentariu.