Romancele, la casting in bordeluri de lux
Data 21/03/2008 12:56  Autor polistu  Accesari 1531  Limba Global
Romancele, la casting in bordeluri de lux  

 Prostituatele romance din Italia s-au saturat sa mai bata strazile in cautarea clientilor si vor un trai mai bun, in bordeluri de lux, relateaza ziarul La Repubblica.Numarul romancelor care ajung sa se prostitueze in Italia creste an de an, apreciaza jurnalistii italieni. Mai mult de jumatate sunt agresate de clienti, iar unele raman chiar mutilate pe viata.

De cand au aflat ca se pot angaja in bordelurile de cinci stele, fetele spera sa aiba aici o viata mai buna. Pentru a obtine un astfel de loc, multe s-au inghesuit la castinguri. Dupa ce ajung sa lucreze intr-un bordel de lux, ele castiga si 1.000 de euro pe noapte si spun ca au numai clienti curati si bogati.

De un astfel de trai "se bucura" si o romanca, ce a acordat un interviu in cotidianul La Repubblica sub numele de Kim. "Italienii sunt cei mai buni. Sunt veseli si nu sunt zgarciti, mai ales ca pentru o ora cu o fata ajung sa plateasca si 350 de euro. Imi place si ca barbatii care vin aici se supun conditiilor noastre de a folosi prezervativ si de a nu recurge la perversiuni sexuale. Unii clienti cheltuiesc sume foarte mari", a povestit ea.

Kim este descrisa de reporterii italieni ca o fata frumoasa, care seamana cu Jennifer Lopez, dar care in unele nopti nu "produce" nimic si pleaca acasa fara niciun ban. Dar are si nopti in care ii raman 1.000 de euro, suma pe care altele o pot chiar dubla.

Kim le-a mai declarat jurnalistilor italieni ca vrea sa se intoarca in tara si sa-si intemeieze o familie.

sursa:roon.ro
Nu este nici un comentariu.