Impressum

Marian Dan Voinea
In der Steinwiese 78a
57074 Siegen

Termeni si conditi

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului strainatate.org Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestui Acord, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii ca membru. Daca nu esti de acord cu termenii, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand: termenii si conditiile acestui Acord, aspectul, optiunile, facilitatile site-ului

Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site sau vor fi anuntate prin e-mail, in functie de decizia noastra. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termeni si conditii de utilizare sau termeni si conditii de utilizare in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului strainatate.org sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului strainatate.org sau a oricaruia dintre componentele acestuia. Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor. Recomandam citirea cu regularitate a Acordului pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

INSCRIERE
Pentru a deveni membru trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. Vei fi avertizat ca trebuie sa actualizezi aceste date de cate ori intervin modificari. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site. Toate informatiile care te pot identifica (nume, adresa, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

CONTUL SI PAROLA
In formularul de inscriere ti se va cere sa alegi un nume de cont. Avem dreptul sa refuzam orice denumire de cont care: poate creea confuzie;

* poate ofensa in vreun mod o persoana, o entitate sau un grup;
* poate fi interpretat ca obscen.;
* contine adresa de e-mail, telefon.


Iti poti anula contul oricand si din orice motiv si la randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment prealabil. Contul tau este personalizat si securizat printr-un cod de activare si parola. Codul de activare iti va fi trimis dupa inscriere la adresa de email pe care ai completat-o in formularul de inscriere. Daca ai completat o adresa de email falsa, nu vei primi codul de activare si nu vei putea accesa contul tau de pe strainatate.org. Nu trebuie sa spui nimanui codul de activare, parola sau sa permiti accesul altui utilizator la cont. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site prin contul tau. Esti singurul responsabil pentru securitatea contului si parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului tau. Daca nu mai ai incredere in siguranta contului tau, cel mai bine este sa iti schimbi parola si sa ne anunti. Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, echipa strainatate.org va administra datele personale pe care ni le furnizezi despre tine in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in acest Acord. Te informam ca datele personale pe care ni le furnizezi sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor site-ului strainatate.org de catre echipa strainatate.org. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Esti de acord ca stergerea datelor tale personale va fi urmata de stergerea contului tau din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile site-ului strainatate.org.

CONDUITA ONLINE

Devenind membru, esti de acord ca: Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.

* Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
* Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
* Nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
* Nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Serviciul de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
* Nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri
* Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
* Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
* Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
* Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
* Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
* Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
* Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Echipa de Asistenta Clienti isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

INFORMATII ONLINE

Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe site apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru veridicitatea lor. Echipa strainatate.org nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii.

AVERTISMENT IMPORTANT
Este posibil ca alti membri sa introduca pe site sau sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le foloseasca pentru a te hartui sau jigni. Serviciul de Asistenta Clienti nu este responsabil pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe site. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membrii. Echipa strainatate.org isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe site. De asemenea, strainatate.org are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de acest Acord. Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe site si pentru continutul email-urilor private.

POLITICA COPYRIGHT
Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile de proprietate si intimitate ale celorlalti membri. Odata cu introducerea pe site a unui material, garantezi ca ai drept de proprietate asupra lui sau ca ai aprobare din partea proprietarului. In cazul fotografiilor introduse de tine la profilul tau pe site, prin prezentul acord accepti sa ne cedezi dreptul de copyright asupra lor. In cazul in care constati ca o copie a unui material personal este disponibila pe site fara acordul tau sau ca a fost incalcata legea copyright-ului, te rugam sa ne informezi mentionand: o descriere a materialului respectiv
* unde poate fi gasit pe site
* adresa, telefonul si adresa ta de e-mail


INFORMATII FURNIZATE DE MEMBRI
In momentul in care completezi chestionarul de inscriere si ne oferi detalii despre tine, esti de acord sa le utilizam pentru crearea profilului tau. Bineinteles ca anumite informatii care te pot identifica (nume, adresa, adresa de email, numere de telefon etc) sunt strict confidentiale, nu vor fi afisate pe site si nu vor fi furnizate nici unei terte parti, cu exceptia cazurilor in care legea ne obliga. La randul tau, trebuie sa respecti politica noastra de pastrare a securitatii si confidentialitatii informatiilor.

NON-GARANTII
strainatate.org ofera serviciile site-ului ca atare, dar nu ofera nici un fel de garantie pentru:

* securitatea utilizatorilor site-ului
* eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii
* eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului
* eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet


Administratorul strainatate.org atrage atentia asupra faptului ca unii utilizatori ai strainatate.org solicita altor utilizatori, sub diverse pretexte, transferul unor sume de bani sau ofera promisiuni pe care nu intentioneaza sa le respecte. Administratorul strainatate.org nu are nici o responsabilitate fata de orice promisiuni ori angajamente asumate de oricare dintre utilizatorii strainatate.org catre alti utilizatori ai strainatate.org, fata de modul cum sunt indeplinite asemenea angajamente sau fata de incalcarea acestor angajamente, precum si fata de orice transferuri banesti efectuate intre utilizatorii strainatate.org, singurii responsabili pentru acestea fiind utilizatorii strainatate.org.

RECLAMATII

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta clienti la adresa de e-mail admin[at]strainatate[punct]org.

PREVEDERI GENERALE
Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.
In formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.