Diaspora
Romani in Cehia  
Portal de stiri si informatii utile ale romanilor din Cehia
http://www.ro-cz.com
Ziarul online al romanilor din Grecia.  
Stiri, reportaje, interviuri si pulsul comunitatii romanesti din Grecia la www.romedia.gr
http://www.romedia.gr
Rent a car Romania  
Inca va intrebati care este cea mai buna firma de inchirieri masini din Romania? Site-ul nostru va permite sa aflati acest lucru.Operatorii nostrii au evaluat companiile de inchirieri masini pe baza feedback-ului primit de la mii de clienti,pe baza site-urilor,precum si a ofertelor speciale.
http://www.rentcar.ro
Inchirieri masini  
Orice client ce apeleaza la Rentexpert sa fie multumit de alegerea facuta. Apeland la Major pentru inchirieri auto, veti fi siguri ca veti primi automobilul in cea mai buna stare de functionare. Rentexpert va ofera asistenta rutiera pe toata durata inchirierii. In Bucuresti Rentexpert rent a car se impune prin servicii de inchirieri masini de o calitate ireprosabila, astfel persoanele care au folosit masini de inchiriat de la Rentexpert ne recomanda si revin la Rentexpert Rent a car de fiecare data cand au nevoie de inchirieri auto in Bucuresti sau in Romania.
Inchirieri masini
http://inchirierimasini-rentacar.ro
Cluj-Napoca  
http://www.cluj-napoca.com
Radio Sufletel   
valori,autenticitate,originalitate,traditii,folclor,cultura, radio sufletel, diaspora, roman in lume , sufletul ascultatorului , traditiie , prietenie , dragoste, visul unei femei, o raza de soare , radiou popular, radio autentic , lacrimi , inima, iubirea
http://radiosufletel.blogspot.com
Uniunea Internationala a Femeilor Romane  
Vizitati-l cu placere.
http://www.unifero.org/
Realitatea din Italia  
http://www.realitateadinitalia.com
Roman in UK  
http://www.romaninuk.net
DACIA - Romanian Association of Culture and Sport   
DACIA-Romanian Association of Culture and Sport Web Site is Non-Profit organization serving the Romanian-Australian Comunity in Queensland Australia.
http://www.dacia.org.au
Pagina 1/2 1 2 >