Moderatori: Moderators
Forum Alimentari RSSReply
Carti personalizate pentru copii
AutorDescriere extinsa:
eowyn
Neu dabei
Avatar

Posturi: 6
Contributii: 6

Sex: _FEMALE_
Online: Nu
Data: 03/11/2009 20:06
Carti personalizate pentru copii
#post3301
Se apropie ziua de nastere a copilului dvstra si vreti sa-i faceti un cadou deosebit ? Vreti ca de acest dar sa isi aminteasca, peste ani cu placere ? Puteti renunta la maimutoii din plus in favoarea unei carti in care copilul devine eroul principal . Povestile sunt personalizate pentru fiecare copil in parte, iar copiii sunt curiosi de faptul ca nu este o coincidenta de nume si prin introducerea in poveste a unor elemente din viata lui .

Cartile de povesti personalizate reprezinta un cadou cu adevarat special pentru zile de nastere, Craciun, Mos Nicolae, 1 Martie, 1 Iunie sau Sarbatorile de Paste.
Povestile includ: numele copilului, varsta, cel putin doi prieteni, numele invatatoarei sau educatoarei, scoala sau gradinita la care invata, orasul si dedicatia persoanei care face cadoul.
Cartile contin 36 de pagini color iar copertile sunt cartonate.
Recomandam cartile pentru copii intre 1 - 14 ani, si nu in ultimul rand si mamicilor care doriti sa retraiti clipele minunate de la nunta dv.intr-o pagina de poveste alaturi de persoana iubita, sau doriti sa oferiti un cadoui inedit proaspetilor casatoriti ca si amintire.
Cartile se adreseaza tuturor celor care mai sunt copii!
www.citestesizambeste.com
ID mess; odett_style sau eowyn_14
Editat: 03/11/2009 21:43
Motiv: (Edited by Admin)

Sansa unica de colaborare part-time pe internet pentru persoane active, serioase. Se ofera instruire. Castiguri nelimitate. Pentru detalii si inscriere accesati site-ul; /www.afacereideala.ws ;
www.webmillionairesteam.ws/n1/2/s1en/index.html ;
Id; eowyn_14

Carti personalizate pentru copii si adulti ; www.citestesizambeste.com
Delete Edit Quote
 
Reply