Moderatori: Moderators
Forum Alimentari RSSReply
Magest OnLine - Rezervari bilete sejur
AutorDescriere extinsa:
magest
Neu dabei
Avatar

Posturi: 2
Contributii: 2

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 23/10/2009 12:47
Magest OnLine - Rezervari bilete sejur
#post3241
Acum beneficiezi de un serviciu de rezervare modern, rapid si sigur, special creat pentru tine!
Avand o baza de date de peste 10.000 de hoteluri operabile prin sistemul de rezervari on-line, departamentul turism extern al agentiei va organizeaza sejururi si circuite in toata lumea, asigurandu-va toate documentele de calatorie necesare.
Sarbatoriti revelionul, craciunul sau pastele intr-o locatie de neuitat la tarife perfect concepute pentru satisfacerea celor mai pretentiosi clienti.

Daca detineti o agentie de turism si doriti sa deveniti parteneri, beneficiand de oferte speciale si servicii de calitate, contactati-ne, va vom raspunde repede la orice intrebare, oferindu-va acces la interfata online, pentru o rapida vizualizare a ofertelor, preturilor si locurilor disponibile.

Target-ul nostru este acela de a depasi asteptarile clientilor , promovand in mod constant atitudinea pozitiva de tipul “se poate“.
Fie ca participati la congrese, expozitii, training-uri, programe de vacanta motivationala de grup (incentives), vacante sau concedii individuale, noi supraveghem de la plecare si pana la sosire, fiecare etapa a calatoriei dumneavostra.

Magest Turism - Magia Vacantei
Delete Edit Quote
 
Reply