Moderatori: Moderators
Forum Alimentari RSSReply
Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
AutorDescriere extinsa:
corina
Neu dabei
Avatar

Posturi: 2
Contributii: 0

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 13/02/2009 11:31
Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
#post2860
Mă numesc Bote Corina,locuiesc în Dej,judeţul Cluj,am 35 de ani, iar de 21de ani sunt persoană cu handicap locomotor grav, acest lucru întâmplându-se în urma unui accident de tren pe care l-am suferit în anul 1989, pe când făceam naveta cu trenul la Liceul de chimie industrial Terapia-Cluj. Locuiesc într-un apartament cu trei camere,la etajul doi, de unde îmi este imposibil să cobor cu căruciorul ,fără să-i fac pe cei din jurul meu să depună efort fizic, lucru care nu vreau să îl fac. În toţi aceşti ani,viaţa mea s-a scurs între patru pereţi cu mult plâns şi multă suferinţă. Menţionez că, apartamentul în care locuiesc este proprietatea mamei mele, în care mai locuiesc, sora mea , soţul ei, fiica lor şi soţul meu. Nu vă spun acest lucru pentru a mă compatimi, ci pentru a întelege strigătul meu de ajutor către dumneavoastră. Am tot apelat la Primăria oraşului Dej, cu speranţa ca cei în măsură vor gasi o posibilitate de a-mi uşura viaţa ,din acest punct de vedere, astfel încât să pot deveni utilă societăţii cu tot ceea ce pot. Din păcate, a trebuit să aştept 21 de ani că să se găsească şi pentru mine o bucata de pământ (300mp ),unde să-mi pot ridica o casa.Timpul acordat ridicării acestei case, este de 12 luni,începând cu această lună,(octombrie 2008)după care - dacă nu voi face nimic-pământul mi se va lua înapoi. Din nefericire, nu am nici un ban. Am incercat la Bănci, dar văzând că sunt persoană cu handicap permanent nu mi se acorda nici un fel de credit.Sunt disperată..şi doar din acest motiv am apelat la dumneavoastră-cu toată ruşinea-sa vă rog ,să mă ajutaţi cu ce credeţi dumneavoastră de cuviinţă ,pentru a putea să-mi fac măcar fundaţia casei, pentru că altfel voi pierde singura şansă de a avea o casă pe pământ. Sper din suflet ca acest apel să nu rămână fără nici un răspuns din partea dumneavoastră, şi nu pot decât să vă mulţumesc pentru timpul acordat citirii aceste drame prin care trecşi să vă doresc multă sănătate. Pentru orice eventualitate, acestea sunt numerele de telefon unde pot fi contactata: 0264221481 / 0723647261.
Pentru cei care doresc să ma ajute, pot dona o sumă cât de mică în conturile deschise la Banca Romnână pentru Dezvoltare , Banca Transilvania, RaiffeisenBank.
RAIFFEISEN BANK
NR . CONT BANCAR- BOTE CORINA
DOLARI – RO33RZBRR0000060011374213
SWIFT:RZBRROBUXXX

NR. CONT BANCAR – BOTE RITA (Sora mea)
Banca Transilvania
RON - RO41BTRL05201201A98934XX
SWIFT - BTRLRO22CJD
Banca Română pentru Dezvoltare
EURO - BRDRO60BRDE130SV79217731300
SWIFT - BRDEROBU
documentele care atesta cele spuse de mine se gasesc pe site-ul
http://aparatidrepturile.piczo.com/strigatdeajutor?cr=6
Cu respect şi multe mulţumiri , Bote Corina
Delete Edit Quote
 
corina
Neu dabei
Avatar

Posturi: 2
Contributii: 0

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 14/02/2009 12:15
Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
#post2864
Dragii mei,chiar nu imi aude nimeni strigatul meu de ajutor?De ce ma lasati sa ajung pana acolo incat sa nu mai sper in nimic?Sunt 21 de ani din viata mea care s-au scurs fara a face altceva decat sa sper ca vreodata in viata asta voi putea fi si eu de ajutor cuiva sau macar sa fac ceva util pentru societatea in care traim.Mai sunt mai putin de 8 luni,timp in care trebuie sa fac ceva,altfel acest pamant la care am ravnit atat mi se va lua inapoi,iar viata mea degeaba o mai am.Nu credeam nici cand ca in asemenea situatie voi primi aceasta mica bucata de pamint,cand situatia financiara va fi atat de grava,si ca nu voi putea lua un credit bancar,nu ma reprezinta gestul pe care il fac...,dar disperarea m-a adus aici.Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut si trec eu de atatia ani...imi este ff greu,dar nici nu mai pot accepta ca sotul meu sa ma coboare si sa ma urce cate 2 etaje,atunci cand e absoluta nevoie,deoarece are probleme cu sanatatea in sensul ca stomacul lui s-a deplasat de la locul lui initial cu 7 cm in jos,iar coloana lui este pe punctul de face hernie de disc.Va rog,sa cautati sa ne intelegeti situatia si sa ne sprijiniti cu ce puteti,pentru a sa scapam de acest chin.Va doresc multa sanatate si numai bine.Dumnezeu sa va aiba in paza lui.
Delete Edit Quote
 
lyly
Neu dabei
Avatar

Posturi: 4
Contributii: 1

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 14/02/2009 21:59
Re: Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
#post2865
Delete Edit Quote
 
lyly
Neu dabei
Avatar

Posturi: 4
Contributii: 1

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 20/02/2009 08:47
Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
#post2878
Mesajul d-nei Bote Corina postat pe forumul 9 AM NEWS în data de 18-02-2009.

http://www.9am.ro/comunitate/forum/v...-pagina-2.html

''Dragii mei,vreau sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine,ma sprijiniti moral,sufleteste si ma incurajati.Nu mi-am pierdut speranta si increderea ca mai exista si oameni cu suflet, care inteleg problemele semenilor.Nu am cum sa renunt la ceva,la care am ravnit atat de mult,de cand,dintr-un om sanatos am devenit ceea ce sunt.Sunt 21 de ani din viata mea care s-au scurs fara a face altceva decat sa sper ca vreodata in viata asta voi putea fi si eu de ajutor cuiva sau macar sa fac ceva util pentru societatea in care traim.Sunt mai putin de 8 luni timp in care trebuie sa fac ceva...Nu credeam nici cand ca in asemenea situatie voi primi aceasta mica bucata de pamant ,cand situatia financiara a tuturor oamenilor va fi atat de grava si ca nu voi putea lua un credit bancar.Nu ma reprezinta defel gestul pe care il fac...,dar disperarea ma adus aici.Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu si nici sa simta ceea ce simt eu de atatia ani.Imi este foarte greu ,dar nu mai pot accepta ca sotul meu sa ma coboare si sa ma urce cate 2 etaje atunci cand este absoluta nevoie,deoarece are probleme cu sanatatea in sensul ca stomacul lui sa deplasat de la locul initial cu 7 cm in jos iar coloana lui este predispusa la hernie de disc.Credeti-ma,am cautat toate variantele pentru un schimb de locuinta (singura solutie era ,de a merge de la 3 cam conf 2 la 2 cam conf 2-ceea ce nu se cadea ,tinand cont de starea mea si de nr membrilor-iar pretul caselor este mult mai mare decat al apartamentelor)Este de datoria mea de a va anunta ca conturile sunt ale surorii mele,in care am incredere totala, mie fiindu-mi de multe ori imposibil sa ajung personal la banci sau bancomate.Totodata va anunt ca pana la aceasta data nu exista nici o suma de bani in niciunul din conturi(va spun asta pentru a nu crede altceva)In continuare sunt deschisa la sfaturi,indrumari,idei si dialog cu toti cei care doresc acest lucru.Va multumesc inca odata pentru intresul aratat si va voi tine la curent cu tot ce mi se va intampla bun.Dumnezeu sa va aiba in paza Lui. ''
Delete Edit Quote
 
lyly
Neu dabei
Avatar

Posturi: 4
Contributii: 1

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 21/02/2009 10:53
Re: Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
#post2880
Dragi forumişti,
V-am adus la cunoştinţă problema cu care se confruntă d-na Bote Corina din Dej, sperând că strigătul dânsei de ajutor va ajunge şi în sufletele dumneavoastră.
Fiecare dintre noi se confruntă cu diverse probleme, dar satisfacţia că am contribuit la realizarea unui vis este de nepreţuit pentru că victoria ei ar fi şi a noastră.
La cererea mai multor persoane , d-na Bote Corina şi-a deschis un cont bancar, în RON, la Banca Transilvania.
BANCA TRANSILVANIA Sucursala DEJ

BOTE A CORINA
RO71BTRL05201201RO4612XX
SWIFT BTRLRO22CJD
Delete Edit Quote
 
Faustine
Neu dabei
Avatar

Posturi: 6
Contributii: 6

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 14/02/2017 02:53
Re: Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
#post23570
I bless you, God bless you
192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1
Delete Edit Quote
 
Aaradhya
Neu dabei
Avatar

Posturi: 3
Contributii: 3

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 10/01/2018 06:19
Re: Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
#post23662
Very happy to join your community very interesting topic

How to Reset a Router
Delete Edit Quote
 
Scarlette8
Neu dabei
Avatar

Posturi: 1
Contributii: 1

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 01/05/2018 22:19
Re: Strigat de ajutor(cazul Bote Corina)
#post23972
Delete Edit Quote
 
james621lara
Neu dabei
Avatar

Posturi: 1
Contributii: 1

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 17/09/2018 14:10
great post
#post24392
its great post and help me alot. please keep continue posting articles on your great site.


https://games.lol/mini-game/best-classic-spider-solitaire/
Delete Edit Quote
 
Reply