Moderatori: Moderators
Forum Alimentari RSSReply
A fost facuta privatizare si la forumul acesta?
AutorDescriere extinsa:
sorinica
Junior
Avatar

Posturi: 53
Contributii: 3

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 08/04/2017 15:54
A fost facuta privatizare si la forumul acesta?
#post23579
Buna seara la cine ma citeste seara si buna dimineata la cine o sa ma citeasca dimineata dar sa nu fim prea optimisti, DACA cineva o sa ma citeasca.

Inainte cu ani Romania a primit o serie de directive de la UE cu primirea ei ca- candidata sa fie membra deplina ceace ,din pacate nici pana azi nu a reusit sa inplineasca acele cereri. Dar sa ne intoarcem la oile noastre,la privatizare.

Cam in acelas timp au fost cerute si de la Ungaria,Bulgaria si polonia sa inplineasca o lista de acte financiare care aveau ca scop de a potrivii economia si finantele la restul membrelor din UE. Nu stiu ce sa intamplat in Bulgaria si de fapt nu prea ma interesat insa ce sa intamplat in Romania cu Privatizarea a fost un fenomen unic de dobitocie care a fost exploatat de multi banditi romaqni si straini ca sa cumpere industrii,fabrici ,uzine si societati cu preturi derizoare. Pe cand in Ungaria si polonia au fost vandute bunurile statului prin licitatii internationale si cu contracte draconice ca noul propietar nu scoate nimica din tara si muncitorii vor continua sa munceasca si sa primeasca lefuri,in Romania sa facut o lege ca numai romanii pot cumpara si asta a fost gongul ca toti banditii sa cumpere cu preturi derizoare unuri care valorau de mii de ori mai mult. Noii propietari nu au avut incredere in Romania si s-au grabit sa vanda tot ce au putut cat mai repede si sa dispara cu banii lasand in Romania o groaza de ruine care erau o data fala Romaniei. Milioane de romani s-au trezit fara loc de munca si multi au emigrat din Romania spre vest de unde nu o sa se mai intoarca.

Si forumul ista i-mi face impresia ca a trecut prin asa ceva ca fluiera desertul prin el.

Deocamdata sa va bucurati de un Paste fericit care anul acesta este concomitent cu sarbatoarea evreilor de "Pessah" si cine nu a stiut pana azi de unde vine numele de Paste , acuma desigur ca stie.

Sper ca nu am facut la nimeni aci durere de cap.
Delete Edit Quote
 
sorinica
Junior
Avatar

Posturi: 53
Contributii: 3

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 10/04/2017 13:07
Re: A fost facuta privatizare si la forumul acesta?
#post23580
Mai incet va rog. Nu va inghesuiti sa-mi replicati ca am o groaza de replici catalogate dupa subiecte.
Nimeni nu va ramane nereplicat. Va rog sa va purtati ca persoane bine crescute...
Delete Edit Quote
 
Reply