Moderatori: Moderators
Forum Alimentari RSSReply
Transport Marfa Pentru Voi
AutorDescriere extinsa:
radudani3l
Neu dabei
Avatar

Posturi: 3
Contributii: 3

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 11/08/2013 21:35
Transport Marfa Pentru Voi
#post23338
TRANSPORT MARFA PENTRU VOI

Va ganditi la faptul ca trebuie sa transportati marfa si nu aveti cu ce? Sau nu stiti cum sa va ocupati mai bine de ceea ce inseamna transport marfa ? Ei bine, aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie.

TransportSigur.ro se ocupa cu transportul de marfa pentru voi, astfel incat sa va simtiti bine chiar daca nu sunteti voi cei care transporta marfa. Ar fi prea complicat sa va cumparati o masina care sa va transporte marfa si eventual sa mai platiti si sofer pentru acest lucru?

Aici veti gasi exact ceea ce aveti nevoie: va puteti transporta marfa, in timp ce dumeavoastra va ocupati deja de alte lucruri. Iar daca va e gandul la faptul ca e vorba de transport de marfa in tara noastra, gen din nord in sud, pot sa va zic ca ganditi bine, dar insuficient. Insuficient pentru ca puteti trasporta marfa cu ajutorul acestei firme atat in tara, cat si tot ceea ce inseamna spatiul Uniunii Europene.

Puteti asadar de exemplu daca aveti parinti care locuiesc in strainatate sa decida sa va cumpere mobila pentru camera voastra si acestia sa o trimita voua acasa prin intermediul acestei firme. Nu sunteti astfel limitati la va cumpara mobila pentru casa din localitatea in care sunteti sau neaparat din tara. Se stie in general faptul ca in strainatate exista produse mai de calitate, mai diferite sau care sa se preteze mai mult la gusturile voastre si la ceea ce doriti sa achizitionati.

Apelati asadar cu incredere la aceasta firma pentru a transporta in siguranta ceea ce aveti nevoie.
http://transportsigur.ro/transport-marfa-intern-si-transport-marfa-international/
Delete Edit Quote
 
radudani3l
Neu dabei
Avatar

Posturi: 3
Contributii: 3

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 11/08/2013 21:44
Re: Transport marfa intern si Transport international
#post23340
Transport marfa intern si transport marfa international
Transport marfa intern si transport marfa internationalOferim servicii de transport marfa intern si transport marfa international la preturi fara concurenta. Pe langa serviciile de transport, va putem oferii si servicii de transport mobila, transport marfa perisabila, materiale de constructii, servicii ce pot fii incluse in categoriile intern si international.
Transport marfa intern si transport marfa international oferta promotionala
In perioada 20.07.2013 20.08.2013 avem oferta promotionala pentru transportul de marfa intern cat si international. Preturile pentru serviciul de transport sunt minime si fara concurenta. Pentru concluzionarea discutiilor, v-am oferit un calcul pret transport intern si international.
Transport marfa intern
Transportul de marfa intern, se efectueaza cu masini de 3,5tone, echipate cu lift si materiale conventionale folosite in protejarea marfii.
Comenzile se efectueaza cu minim 24h inainte de data stabilita pentru transport dar, exista posibilitatea ca transportul de marfa intern sa fie efectuat si in ziua in care s-a primit comanda.
Transport marfa international
Pentru transportul de marfa international, oferim preturi avantajoase calculate la numarul de kilometri parcursi. Comenzile sunt onorate in procent de 100%, indiferent de locatia, tara pentru destinatie. Transportul de marfa international, se efectueaza cu autoutilitare ce au capacitatea de 20mc si masa maxima autorizata de 3,5tone.
Transport intern si transport marfa international Servicii complete
Serviciile de transport marfa, presupun incarcarea si descarcarea autoutilitarelor, cu personal calificat. Pretul este stabilit de comun acord si se aduce la cunostinta beneficiarului, in momentul semnarii contractului de colaborare intre parti.
Pentru transport marfa intern si transport marfa international, nu ezitati sa folositi pagina noastra de contact.
http://transportsigur.ro/transport-marfa-calcul-pret-transport-marfa-intern-si-international/
Editat: 11/08/2013 21:46
Motiv: transport marfa, transport marfa intern, transport marfa international,
Delete Edit Quote
 
Reply