Moderatori: Moderators
Forum Alimentari RSSReply
Stiri
AutorDescriere extinsa:
sharon
Senior
Avatar

Posturi: 193
Contributii: 0

Sex: _FEMALE_
Online: Nu
Data: 30/01/2008 19:47
Stiri
#post1592
Am urmarit in ultimele zile stirile postate pe site.
Din pacate am gasit inexactitate intre titlul articolului si continutul lui,lucru care genereaza o falsa apreciere asupra subiectului
Astfel la articolul "Israelieni, fraude imobiliare īn Romānia " s-ar putea intelege ca israelienii au facut fraude imobiliare in Romania in dauna cetatenilor romani...!!

Realitatea este alta ,asa cum se vede din articol ,cine il citeste,Israelienii au facut frauda autoritatilor israeliene de impozitare ,care ii urmaresc acum asupra castigurilor obtinute din afaceri imobiliare in Romania !!!!
Delete Edit Quote
 
principessa
Senior
Avatar

Posturi: 281
Contributii: 1

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 30/01/2008 19:57
Stiri
#post1594
s-a corectat
ai dreptate, era un titlu eronat
cetatenii israelieni care au afaceri in strainatate platesc taxe fiscului israelian pentru profitul obtinut, fie ca il repatriaza , fie ca nu...probabil ca neexistand protocoale de reciprocitate cu Romania si neexistand o colaborare asa de stransa cum este cu alte sisteme, unii au crezut ca pot sa intinda coarda la nesfarsit...
Delete Edit Quote
 
mohsin123
Neu dabei
Avatar

Posturi: 1
Contributii: 1

Sex: _NEUTRAL_
Online: Nu
Data: 30/01/2014 07:30
Re: Stiri
#post23389
Astfel la articolul "Israelieni, fraude imobiliare în România " s-ar putea intelege ca israelienii au facut fraude imobiliare in Romania in dauna cetatenilor romani...!!
Delete Edit Quote
 
Reply