Proteste antiBecali
Data 30/09/2009 19:45  Autor Admin  Accesari 5041  Limba Global
Steaua liberă! Vezi cum cheamă fanii lumea la stadion duminica 25 Aprilie


Suporterii Stelei continuă protestul care are ca scop îndepărtarea lui George Becali de la conducerea clubului. Aceştia au lansat pe siteul lor un manifest, intitulat "Duminică, eliberăm Steaua!" prin care îi cheamă pe toţi steliştii la meci pentru a-l contesta pe europarlamentar. În acest scop, aceştia au lipit afişe prin diferite locuri din Bucureşti, iar de câteva zile au lansat pe youtube un clip video prin care promovează meciul de duminică. Mai mult, pe lângă acestea, suporterii au postat nişte wallpaper-e pe siteul fcsteaua.ro prin care toţi cei care iubesc Steaua sunt îndemnaţi să ia atitudine. Meciul de duminică dintre Steaua şi Poli Timişoara va începe la ora 20:30
http://www.youtube.com/watch?v=a_2pT9RDbuE&feature=player_embedded

POZE 
 

Cine este Gigi Becali?
 

Am adunat material din diferite
 
surse si le-am pus la un loc pentru a va ajuta sa gastiti singuri raspunsul la aceasta intrebare.

Acest mesaj, creat in scop educativ, reprezinta un semnal de alarma adresat celor care, probabil, au fost derutati de gesturile filantropice si falsa religiozitate prin care, aceasta infectie umana cu numele

 

 

 

 

 
de Becali, incearca sa cumpere simpatia romanilor, crezand(in nebunia lui) ca va ajunge sa conduca Romania
 
.

Citate Celebre:


"Este de un comic involuntar imens".
Alex Stefanescu - Scriitor

"Daca m-as pune, dar mi-e imposibil, la mintea acestei vietati fertilizate cu misticism, i-as aminti ce ii spunea Victor Piturca, in urma cu niste ani: "Ba, ar trebui sa ne multumesti ca te lasam sa bagi bani la Steaua" (...) Pe mine ma apara cuvintele, in vreme ce hectarele lui de pamint nu-i pot acoperi prostia".
"Gigi Becali, un produs tipic al fugii de la scoala".
Razvan Boanchis - Jurnalist

"Becali il reprezinta pe omul cumsecade ratat, e scrumiera in care creste cenusa celor care puteau fi simpli, dar au ramas primitivi".
Traian Ungureanu - Jurnalist

"Il invoca pe Dumnezeu, dar se comporta ca uciga-l-toaca. Tiran isteric si schizoid, pare trimisul Satanei pe Pamant. Eu, unul, m-am saturat de Gigi Becali ca de mere padurete".
Grigore Cartianu - Jurnalist

"Gigi Becali este creatia televiziunilor, si in special a ProTV-ului".
Cristian Banu - Jurnalist

"In mod normal, Gigi Becali ar trebui sa-si ceara scuze de la populatia Romaniei pentru ca a tocat la nervi cat un sfert de razboi
 
balcanic. (...)Aparitii televizate, mai bogate in strimbaturi decit in cuvinte".
Cornel Nistorescu - Jurnalistsursa:http://nobecali.uv.ro/index.html

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Protest anti-Becali pe cel mai mare panou publicitar din Constanţa!

Este de notorietate faptul că suporterii Stelei din toată lumea s-au dezlănţuit împotriva lui Becali. Iniţial plecat de pe stadion, protestul a ajuns până-n America, Norvegia, Canada, Italia sau Marea Britanie. Nici Turnul Eiffel nu a fost scutit. Suporterii l-au contestat pe latifundiar chiar şi în direct, în timpul unei emisiuni televizate. Cine credea că formele de protest s-au epuizat s-a înşelat. Astfel, suporterii Stelei din Constanţa au găsit o metodă inedită de a-i arăta latifundiarului că nu este dorit la Steaua.

Suporterii Stelei de la malul mării au închiriat cel mai mare spaţiu de publicitate video din oraş şi au postat acolo mesajul devenit port-drapel al luptei anti Becali: "Pleacă din Ghencea!". Acest mesaj apare la fiecare cinci minute şi toţi constănţenii îl pot vedea la trecerea prin respectiva intersecţie. Mai nou, şi la New York, românii s-au dezlănţuit contra europarlamentarului.


Becali contestat în Norvegia şi la Turnul Eiffel!


 

Declaraţia lui Gigi Becali de ieri, prin care s-a autoproclamat "cel mai iubit român în străinătate", a stârnit replici puternice ale suporterilor stelişti din diaspora. Astfel,spre seară a apărut primul răspuns tocmai din Spania, prin care steliştii de-acolo îl invitau pe europarlamentar să vândă clubul. În cursul zilei de azi, replicile la adresa omului de afaceri nu au întârziat să sosească. Prima a venit tocmai din îndepărtata Norvegie, de la Oslo, mai precis, unde Becali este considerat "Satana" de suporterii "roş-albaştrii".

Becali a fost contestat si in direct la tv.

De asemenea, nici în Marea Britanie situaţia nu este mai roză pentru afacerist. Într-un orăşel de la nord de Cambridge, Ely, suporterii stelişti îi transmit lui Becali să plece din Ghencea. Mesajul este scurt şi la obiect: "Pleacă din Ghencea ciobanule! Free Steaua!".

Cireaşa de pe tortul contestării lui Becali vine tocmai din Franţa, de la Paris. Acolo suporterii Stelei au ales ca locaţie tocmai simbolul capitalei franceze, Turnul Eiffel. Acolo au lipit mesajul, "Becali, pleacă din Ghencea!". Cu aceste noi locaţii, lista oraşelor şi zonelor unde a fost contestat Becali capătă proporţii uriaşe: Vrancea, Vâlcea, Zalău, Cluj, Satu Mare, Bucureşti, GIurgiu, Oradea, Sibiu, Braşov, Gura Humorului, Rădăuţi, Urziceni sau Prahova în România, precum şi Italia, Spania(Barcelona şi Segorbe), America, Olanda, Irlanda sau Bulgaria. Franţa, Marea Britanie şi Norvegia sunt doar ultimele pe listă...

Românii din Spania îl aşteaptă pe Becali! "Afară din Ghencea!"

Deşi declara deunăzi că este "cel mai iubit român din diaspora", Gigi Becali a primit un mesaj din Spania, mai precis din oraşul Segorbe, din regiunea Valencia. Suporterii Stelei din acest oraş spaniol se alătură celor din Barcelona, pentru a-i demonstra europarlamentarului că nu este dorit ca patron în Ghencea. Pe bannerul pus la intrarea în oraş stă scris mesajul: "Afară din Ghencea!".

Nici suporterii din ţară nu s-au lăsat mai prejos. După ce azi a fost rândul Clujului şi al celor din Satu - Mare şi steliştii din Braşov i-au transmis lui Becali ce simt cu privire la plecarea sa din Ghencea: "Nici Braşovul nu te vrea, Jiji afară din Ghencea!".

Reamintim că patronul Stelei este contestat vehement de suporterii "roş-albaştri" pe tot globul.Protestul a ajuns până şi în timp ce europarlamentarul era în direct la televiziune, iar mesajul "Becali, pleacă din Ghencea" a apărut în şcoli şi pe maşini.

Planeta ANTI-Becali

Bannerele cu mesaje anti-Becali au ajuns din SUA până într-o sumedenie de state europene. Războiul dintre Gigi Becali şi suporterii Stelei nu dă semne că s-ar putea linişti. Dimpotrivă, fanii roş-albaştri au împânzit lumea cu bannere inscripţionate cu mesaje împotriva finanţatorului.


Proteste în toată ţara

În ultima săptămână, conflictul dintre patron şi suporteri a escaladat. Vâlcea, Sălaj, Bihor, Vrancea, Prahova şi Ialomiţa sunt doar câteva dintre judeţele unde pe indicatoarele de la intrările în localităţi au fost arborate mesaje de genul "Vinde Steaua" sau, în special, "Ciobane, pleacă din Ghencea". Totul a pornit însă din Bucureşti, acolo unde zilele trecute mai multe zone ale oraşului au fost inscripţionate cu fel de fel de mesaje împotriva lui Becali.

A depăşit graniţele Europei


Nici în afara ţării nivelul de simpatie faţă de patronul stelist nu este mai ridicat. Primul mesaj negativ la adresa lui Becali a apărut cu ceva săptămâni în urmă, tocmai în Pennsylvania, la un meci de soccer din campionatul american. De atunci, Bulgaria, Irlanda, Olanda, Italia sau Spania au fost bifate şi ele pe harta ţărilor care s-au aliniat la curentul anti-Becali. În plus, chiar ieri, la BCR Romanian Open, turneul de tenis găzduit de ţara noastră, a apărut un mesaj de susţinere a mişcării suporterilor.

Se strâng şi semnături

Fanii Stelei nu s-au limitat doar la a afişa mesaje anti-Gigi sau la manifestaţii de protest. Ei au demarat şi o campanie pentru strângerea de semnături pentru plecarea lui Becali din Ghencea. Demersul, iniţiat pe petiţii.ro, a strâns deja câteva mii de semnături.
sursa:prosoprt.ro

 

Taguri becali
Nu este nici un comentariu.